Джинджифилът - вълшебна подправка с невидими енергии

  • 08 октомври 2018 13:01

  • 9845
  • 0
Джинджифилът - вълшебна подправка с невидими енергии
© Pixabay

Джинджифилът действа отпускащо и е много ефективен при нервен стомах, гастрит, колит, мускулни болки. Също така може да облекчи главоболието, безсънието. Освен че помага при простудни заболявания, освобождава напрежението в мускулите и успокоява стомаха, неговите свойства ще подействат и на душата, като я излекуват от нанесените болки и рани.

Това е удивителна и вълшебна подправка, която може да облекчи човек от неговите грижи. Пропъжда неспокойството на мислите, най-вече когато са тревожни и угрижени. Всеки човек в известна степен се тревожи за всевъзможни неща. Разбира се, има отявлени песимисти, които винаги виждат нещата в черно, но и уравновесените хора имат притеснения понякога. Ако имате мисли, които ви безпокоят, доверете се на тази подправка. Невидимите, нежни енергии на джинджифила ще внесят покой в ума ви, разграждат нервността и успокояват нервите, прояснява мислите и ни свързва с нашето дълбоко "аз". Полезна е и при замъглено мислене. Отвежда ви в сфери, където няма място за грижи, тревоги и опасения.

Джинджифилът е идеален за онези, които имат склонност да премълчават много неща и усещат като че се задушават в себе си, затова е много важно да се освободите от цялото вътрешно напрежение.

Добре е да се дъвче три пъти на ден захаросани парченца джинджифил, да се пие 2-3 пъти чай от подправката. Може също така да пиете черен чай и да добавяте на върха на ножа прясно смлян прах от него. Редовно го слагайте в ястията си като подправка.

При страх от бъдещето и нервност, пийте три пъти дневно по 7 капки преди ядене хомеопатично средство от джинджифил. (може да се изработи самостоятелно)

Консумирайте джинджифил, когато се налага да вземете важно житейско решение.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9845 0

Свързани новини

Водещи новини