Лекар с над 1200 операции годишно с поредно признание

  • 19 юни 2024 11:24

  • 1010
  • 0
Лекар с над 1200 операции годишно с поредно признание
© "Хигия"

Светилата в родната медицина ще бъдат отличени от деветото издание на  BALKAN MEDICAL AWARDS 2024, съобщават организаторите от Global Media, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. Церемонията ще се състои на 05.07.2024 г. в столицата. 

Лекари, болници, клиники и медицински екипи са сред финалистите за Балканските Медицински Награди, а безупречната селекция за поредна година е направена от здравни организации,  специализирани медии и ресорни журналисти.

Д-р Георги Пейчинов, който е началник на Урологичното отделение в МБАЛ „Хигия“ – Пазарджик, неотдавна

отново влезе в новините със спасяването на 40-годишен мъж, чийто бъбрек бе поразен от огромна 3-килограмова кучешка тения.

За първи път в Пазарджишка област той въвежда лазерната терапия за лечение на бъбречно - каменна болест. Д-р Пейчинов прави по над 1200 операции годишно, с което се превръща в един от най-предпочитаните и надеждни професионалисти в областта на урологията.

Д-р Пейчинов е горд баща на 4 деца.

Номиниран е в категория „Медицински иновации“.

Партньори на събитието са: Центърът за защита правата в здравеопазването, Националното Сдружение на общопрактикуващите лекари, Националното сдружение на частните болници и други.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1010 0

Свързани новини

Водещи новини