Проф. Владов: Във ВМА са извършени общо 98 чернодробни трансплантации

  • 23 декември 2023 10:15

  • 924
  • 5
© Bulphoto/архив
Слушай новината Слушай новината

Във ВМА са извършени 98 чернодробни трансплантации. Това обяви пред Нова телевизия началникът на Чернодробно-панкреатична хирургия и трансплантология във ВМА проф. Никола Владов.

Специалистът неведнъж е помагал на пациенти, на които животът като че ли е обръщал гръб.

„Поддържаме връзка с пациентите ни след операция. Вчера една наша пациента, на която й беше направена трансплантация преди 2 години, роди първото си дете. Това много ни развълнува”, сподели докторът.

По думите му хирурзите не трябва да допускат емоциите да ги завладяват. И припомни, че е извършил първата чернодробна трансплантация през 2007 г.

Специалисти от ВМА с поредна чернодробна трансплантация

„Човекът е добре, ожени се, има семейство. Помня, че се казваше Павлин”, разказа още професорът.

Последвайте канала на

Десислава Станева
924 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.12.23 | 10:47

1
Ти кажи колко органа се изнасят за Запада

2023.12.23 | 11:23

2
!!! наде.жда дой.чева - 15 години затвор са крайно недоста.тъчни !!! Снимка-Гугъл. Новини Бг /// Снимка. МАНГАЛКА СЪС ЗЛО ИЗРАЖЕНИЕ ................................................................................................................................. !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ............ !!! На.дежда Дой.чева е близка приятелка с Поли.на Стан.чева, разобличена от Господари на ефира за изма.ми чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ......................................................................... !!! По.л.ина Ста.нчева Хамид и На.деж.да Дой.чева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща на.дежда дойч.ева с нейната гадна и грозна ци.ганска мутра ама тук малко повече с грим , филтри и фотошоп ресурс е прекалила.!!! МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА НЕ Е ИСТИНА.

2023.12.23 | 12:15

3
Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

2023.12.24 | 15:22

4
главно богаташи с алкохолна цироза

2023.12.26 | 13:03

5
Надут пуяк, с жена медсестра.

Добави коментар

Водещи новини