Плъхове атакуваха видинската болница

  • 06 януари 2023 15:38

  • 1115
  • 0
Плъхове атакуваха видинската болница
© bulphoto (архив)
Слушай новината Слушай новината

Плъхове са превзели видинската болница „Света Петка“. За това сигнализира пациентка. Тя е качила снимки на гризачите във фейсбук групата „Забелязано във Видин“, за да видят повече хора каква напаст е тръгнала из двора на лечебното заведението. 

На снимките ясно се вижда как голям плъх обикаля около стълбището и кофите за боклук. 

Сн. Фейсбук/„Забелязано във Видин“

Кристан Каменова разказва пред агенция BulNews, че гризачите са се разхождали необезспокоявани в двора на болницата, а за никого не е тайна, че плъховете са едни от най-големите разпространители на зарази и болести.  

Ужасяваща мизерия в 21 век в инфекциозно отделение във Варна

18-годишната ученичка твърди, че видинските лекари повече от две седмици не могли да открият причината за силните болки, които изпитвало то в областта на корема. Тя постъпила в отделението по Гастроентерология в МБАЛ „Света Петка“ на 15 декември и след два дни била изписана. 

Изплашените родители щом чули тежката диагноза – анорексия, тръгнали да търсят второ мнение от специалисти в София. След направените консултации доктори и психолози категорично са отрекли дъщеря им да страда от това заболяване. 

На 19 декември обаче Кристан се върнала отново в болницата във Видин с още по-силни болки. Едва 10 дни след това хирург прегледал момичето и открил, че има възпален апендицит и на 29 декември 18-годишната видинчанка била оперирана по спешност. 

Novini.bg
1115 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини