След катастрофата край Скравена: Двама, сред които едното дете, са в критично състояние

  • 24 август 2022 08:17

  • 1315
  • 1
След катастрофата край Скравена: Двама, сред които едното дете, са в критично състояние
© Нова тв
Слушай новината Слушай новината

Двама от ранените при катастрофата между джип и цистерна край село Скравена са в критично състояние. Единият от пациентите е дете. Това съобщи на брифинг пред "Пирогов", където са настанени пострадалите, д-р Валентин Димитров, изп. дир. на болницата.

За възрастния пациент той посочи: "В тежко, критично състояние, с опасност за живота. Имаме голяма политравма на всички органи. Направени са му изследвания в образната диагностика. Необходимо му е време. Претърпял е две операции и ако се налага, оператвините интервенции ще продължат”.

Автоексперт: Страната ни се превърна в изпитателен полигон за шофьорите

Идентично е състоянието на едно от децата. То е на командно дишане, в критично състояние. Правят се изследвания, но отново времето е най-важното нещо, подчерта докторът.

"Добарата новина е, че третото дете е адекватно, в съзнание, има травми, но не застрашават живота му. То вече е приведено в детско отделение и ще се възстанови най-бързо. Утре ще направим контролен скенер", допълни д-р Димитров. 

Той не се ангажира с отговор кога ще бъдат изписани пострадалите.

Росица Валентинова
1315 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кирил Тошев

2022.08.24 | 12:05

1
Господ те наказа Григоре Крадец мръсен!!! Господ те наказа заради запалените къщи заради кражбата с дърводобива!!! Има Господ и той ще застигне всички според делата им !!!

Добави коментар

Водещи новини