ВМА търси доброволци заради COVID-19

Военномедицинска акадамия (ВМА) набира доброволци заради влошаващата се ситуация с COVID-19. 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15635

"В началото на извънредната ситуация в България десетки доброволци подкрепиха екипите на ВМА – жест, с който останаха завинаги всърцата ни", припомниха от лечебното заведение.

От лечебното заведение се обръщат към всички студенти от последните курсове по медицина, здравни грижи, специализанти и граждани с немедицинско образование с молба да подкрепят екипите им в битката с COVID-19.

„Пандемията влезе в нов етап от своето развитие. Вече 8 месеца лекари, сестри и медицински работници на първа линия денонощно себорят със заразата. Приятели, предвид развоя на ситуацията, отново имаме нужда от вашата подкрепа. Затова се обръщаме към всички студенти по медицина (от последните курсове на обучение), студентите по здравни грижи (медицински сестри), специализанти, лекари и медицински сестри или доброволци ( които да се заемат със санитарно-хигиенична дейност), които имат желание и възможност да се включат активно и даподкрепят екипите на ВМА", апелираха от ВМА.

Всеки, който желае да се включи, може да го заяви на е-mail: dobrovolecvma@gmail.com, като остави своите имена, курс на обучение или професия, телефон и електронна поща за обратна връзка”, уточняват от лечебното заведение. За всички доброволци са осигурени необходимите лични предпазни средства. 

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 15635

Повече за Коронавирус

corona

Коментари

 1. 2020.10.27 | 09:53
  Да отидат Гербаджиите като доброволци нали те отвориха заведенията и училищата сега да си сърбат попарата
  1. 2020.10.27 | 14:27
   Да отидат гнусните бесепари и техните вождове, които цяло лято дрънкаха и продължавата да дрънкат по всички техни телевизии, че вирусът е обикновен грип, дори , че нямало такъв и ББ използва случая да въведе диктатура! СИктир мамицара ти болшевишка, нагло бесепарско л.айно!
 2. 2020.10.27 | 10:55
  Чакате да станат 1000 на ден ли за да пресечете основния инкубатор на заразата наречен училище. Осемстотин хиляди човека затворени в класни стаи.Разменят, не усещат, разнасят. Не са те виновни.
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Избрано от Интернет