Д-р Мирослав Ненков: Огромната работа, която има всеки един от нас, ни прави малко безчувствени

България е една от страните, в които много лесно един човек може да се добере до имената, които са опората на нашата професия. В страната на тези, които искат да имат Брекзит, качествените здравни услуги са недостъпни. Нашата система на здравеопазване дава един не лош медицински продукт. Това каза бившият здравен министър д-р Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност  в предаването "Панорама" по БНТ.

„Най-редовно ми звънят някакви хора, за да ме молят за сведения“, разкри той.

„Срамна история. Никой не е застрахован от това“. Така д-р Ненков коментира слиучая със забравената в скенара пациентка.

„Огромната работа, която има всеки един от нас, ни прави малко безчувствени. При нас идват близки на пациенти, които са малко уплашени. Глупавият и уплашен човек е агресивен. Дългото обяснение, което липсва в нашата работа е част от цялото неуважение, което има към нас“, каза бившият здравен министър.

„На Запад са по-безчувствени от нас. В Америка казват: „Имаш рак, довиждане“. И никой не им се сърди“, подчерта той.

„Ние сме част от общество, което не вярва на авторитети, а на врачки“, отбеляза със съжаление Мирослав НенковМирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност .

Коментари

  1. 2019.10.19 | 14:28

    И ти ще опреш до доктор, лайновоз!

  2. 2019.10.19 | 14:57

    И ти си един автотитет,пази боже

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Повлия ли COVID-19 на живота Ви?

Избрано от Интернет