Състоянието на младежите, блъснати на тротоар в Петрич, остава тежко

  • 17 август 2018 08:07

  • 2136
  • 1
Състоянието на младежите, блъснати на тротоар в Петрич, остава тежко
©

Състоянието на пострадалите младежи в Петрич е стабилизирано, но остава тежко. Загубили са много кръв. 18-годишният шофьор, който причини трагедията, е задържан за 72 часа, съобщава БТВ.

В Петрич днес много хора се събраха на мястото на катастрофата, за да изразят гнева си.

„Чухме трясък и си помислихме, че е паднало скеле. Изтичахме и като разбрахме какво се е случило, извикахме Спешна помощ. Не познаваме шофьора, но и друг път е карал безразсъдно. Правили сме му забележки, но той само отговори, че не можем да му казваме какво да правим“, разказва един от младежите.

Инцидентът става на метри от общината.

Момиче, което е било близо до мястото разказа, че виновният младеж дори не е намалил скоростта, а след катастрофата е имало деца под колата. Вместо да помогне, той е тръгнал да бяга. „Всичко става за секунди, а приятелите им не успяват да помогнат“, разказват през сълзи събралите се младежи.

Близките на Валентина, която бе тежко ранена при катастрофата разказаха, че е загубила много кръв. „Хемоглобинът й е много нисък и след като яв стабилизират ще я карат в София. Предстои й още една операция. Все още не сме я виждали, защото лекарите не ни пускат“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2136 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПЕШО

2018.08.17 | 09:47

1
Троен опит за предумишлено убийство - 20 години в затвора.

Добави коментар

Водещи новини