Тежко е състоянието на пометените тийнейджъри на тротоар в Петрич

Тежко е състоянието на двама от пострадалите от колата, помела тийнейджъри в Петрич. Единият е с ампутиран крак. В момента в градската болница се провеждат кръвопреливания. Другото пострадало момиче, което също беше настанено в болница е в стабилно състояние и се е прибрала още преди няколко часа, съобщава Дарик.

Инцидентът стана тази нощ. 18-годишен шофьор изпуснал колата от контрол и блъснал трима души на тротоара.

Ампутация на крака на 17-годишното момче, блъснато от автомобила, се наложила на мястото на инцидента. Това обяснява д-р Александър Попов от Спешния център в Петрич: „Стигна се до травматична ампутация на място още. Другото момиченце беше с фрактура на подбедрица“.

Състоянието на децата е стабилизирано, но все още се извършва кръвопреливане: „Наша линейка пътува за още кръв. Има нужда от още кръвопреливане. Стабилизирани са, но до степен, че се налага кръвопреливане“, допълниха от болницата.

Третото пострадало дете е 16-годишно момиче, което е било с по-леки наранявания и вече е освободено от болницата. „Прието е в спешния център с порезни наранявания. Пренасочено е към лечебното заведение, а по-късно е освободено по негово настояване, за да продължи вкъщи“, каза още доктор Попов.

Той обясни, че за 15-годишното момиче с наранявания в областта на подбедрицата предстои още една операция. Той обясни, че децата са били спасени благодарение на бързата реакция на лекарите: „Ако нямаше болница тук, най-близката е в Сандански, децата щяхме да ги загубим“.

Коментари

  1. 2018.08.16 | 17:15
    А какво правят тези дена в този час на вън?
  2. 2018.08.16 | 15:34
    Този синковец да му се върне тъпкано!!! Гледам снимката на бащата- и той е същия боклук.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болници

още

Анкета

Имате ли познати, преболедували или станали жертви на COVID-19?

Имате ли познати, преболедували или станали жертви на COVID-19?

Избрано от Интернет