Пуснаха ин витро на промоция

  • 23 ноември 2017 09:34

  • 6129
  • 0
Пуснаха ин витро на промоция
© Gettyimages

Болница предлага ин витро процедура на промоция. Офертата е пусната в сайт за здравни услуги, а цената й е 2050 лева, вместо 2580 лева. Така дойките, които имат проблеми със зачеването по естествен път, могат да направят опит за изкуствено зачеване с ваучер. В цената обаче не са включени необходимите медикаменти, контролните прегледи и допълнителните услуги.

Освен изкуствено оплождане с намаление се предлагат и редица други услуги, като вътрематочна инсеминация, спермограма, изследване на яйчниковия резерв и др.

Лабораториите също не остават по-назад в надпреварата с промоции. Те търсят срамни болести, като пакет с изследване на хламидия, хепатити В и С, сифилис и ХИВ излиза 33 лева, вместо 47 лева. Предлагат се обаче и ваучери за отделни полово предавани болести. Други опредложения са тест за нивото на различни хормони или пък за наличието на алергии.

Друго направление, което се развива с предложения за отстъпки е пластичната хирургия. Клиники и медицински центрове предлагат операция на уши за 1700 лева, корекция на нос за 3400 лева, липосукция за 3100 лева, уголемяване на бюст с импланти за 4990 лева и дори удебеляване и удължаване на пенис, съответно за 1900 и 3700 лева.

Повечето намаления са с около 15-25%, но клиниките оставят процент и на сайтовете за колективно пазаруване. В повечето от тях комисионната е между 10 и 15% от стойността на предлаганите услуги или продукти.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6129 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини