Кейт Мос влезе в клиника за лечение на зависимост от алкохол

  • 15 октомври 2017 16:48

  • 9080
  • 0
Кейт Мос влезе в клиника за лечение на зависимост от алкохол
© Gettyimages

Кейт Мос постъпи в клиника за лечение на зависимост от алкохола в Тайланд, защото иска да има още едно дете, съобщи в. "Мейл он сънди", цитиран от БТА.

Манекенката, която е на 43 години, има млад любовник - граф Николай фон Бисмарк. Тя се надява да му роди дете, но иска първо да пречисти тялото си.

Клиниката, която Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е е избрала, е същата, където се лекува бившият й приятел, музикантът Пийт Дохърти. Престоят там струва 10 000 британски лири на месец.

Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е се сближи с 30-годишния германски аристократ в края на 2015 г., след като се раздели със съпруга си Джейми Хинс. Той също беше на лечение в рехабилитационна клиника в САЩ в началото на годината по настояване на родителите си. Оттогава е пълен въздържател и се сърди на манекенката, когато прекали с алкохола.

Дъщерята на Кейт МосКейт Мос Кейт Мос е родена на 16 януари 1974 г. в южната част на Лондон. Родителите й се развеждат, когато е - Лила Грейс, навърши 14 години. Неин баща е бившият партньор на манекенката Джеферсън Хак.

Мая Йорданова
9080 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини