Федерацията по Шотокан Карате-До: Изказваме огромна благодарност на премиера Бойко Борисов

  • 09 май 2017 12:52

  • 8866
  • 0
Федерацията по Шотокан Карате-До: Изказваме огромна благодарност на премиера Бойко Борисов
©

Изказваме огромна благодарност на премиера на страната Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за бързата му реакция. Напрежението за нас беше много голямо. Това каза президентът на Българската федерация по Шотокан Карате-До Александър Славков по време на пресконференция днес.

Припомняме, че състезателят Тодор Събев вече е в стабилно състояние, след като вчера пострада след двубой в Сърбия.

Славков увери, че решението за транспортиране е било невременно и правилно.

„Тошко е истински борец и той го доказва и в живота. Каратето е спорт, който подготвя човек за трудните моменти в живота. Той ще намери сили да се възстанови. Надяваме се да се възстанови бързо, да продължи да се състезава и да жъне успехи, за да ни прави горди, че сме българи“, коментираха от федерацията.

Действията на правителството ги карали да се гордеят, че са българи.

Тодор Събев е на 22 години, тази година ще навърши 23 години, от Русе и учи право. Пострадалият състезател беше докаран вчера от болницата в Белград във ВМА в София с военнотранспротния самолет „Спартан” по нареждане на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8866 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини