Виктор Орбан пожела успех на Борисов

  • 06 май 2017 10:41

  • 1325
  • 3
Виктор Орбан пожела успех на Борисов
© Булфото (архив)

Унгарският премиер Виктор Орбан поздрави министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за третия му мандат начело на изпълнителната власт. „Изключително съм радостен да видя, че българският народ даде на Вас и Вашата партия – за пореден път – мандат да ръководите държавата“, пише Орбан в поздравителния адрес.

Той отбелязва, че е отворен към сътрудничество с цел да се засилят още повече отличните унгарско-български двустранни отношения. „Готов съм да продължим нашите общи проекти, за да задълбочим нашето икономическо сътрудничество и да развием връзката между нашите нации“, добавя унгарският премиер.

Виктор Орбан пожелава на министър-председателя Борисов успех в бъдещия мандат и в отговорната му работа. Изразява надежда, че ще продължи сътрудничеството по въпросите, свързани с бъдещето на Европейския съюз, особено по отношение на мигрантската криза, предвид факта, че и двете държави са положили неимоверни усилия, за да защитят Европа. „Убеден съм, че заедно, ще бъдем способни да реагираме навременно и ефективно на настоящите и бъдещи европейски и глобални предизвикателства“, отбелязва Орбан и добавя, че с нетърпение очаква да се срещне лично в близко бъдеще и да работи отново с премиера Борисов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1325 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Болшевик

2017.05.08 | 01:11

3
"Демокрация", НЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!! ИСКАМ СИ КОМУНИЗМА!!!
Пешо манафа

2017.05.06 | 13:53

2
А защо не пишете как дойчевеле е направило на пух и прах целия кабинет и го сравнило със земята а? Скапани пристрастни пропагандни боклуци!
ГЕРБ ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА А ЗА лумпените УЙ УЙ УЙ У

2017.05.06 | 13:53

1
БРАВО ГЕНЕРАЛЕ ПАК ИБА АНАЛНО КАКА КУРИ хохохохохохохохохохохохохохо

Добави коментар

Водещи новини