Сляха болниците в Шумен и Нови пазар (снимки)

  • 06 април 2016 16:12

  • 2985
  • 1
Сляха болниците в Шумен и Нови пазар (снимки)
©

Официалното обединение на новопазарската и шуменската многопрофилни болници бе обявено днес. За целта в Шумен пристигна и министърът на здравеопазването Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва, който връчи документа за сливането на директора на МБАЛ-Шумен д-р Атанас Атанасов.

На събитието, в сградата на Областната администрация присъстваха кметовете на двата града и ръководители на здравни заведения и държавни институции от сектора.

Областният управител на Шумен Донка Иванова изказа благодарност към здравния министър и заяви, че сливането на двете болници ще бъде от полза за пациентите.

„Това, което днес завършваме е свързано с гаранциите за стабилността на болницата в Нови пазар, като част от големия комплекс на шуменската болница, второ е възможността на хората от областта наистина да намерят гарантирания си път, ако това е техния избор за лечение", заяви министър Москов. По думите му, след сливането на двете лечебни заведения пациентите ще могат да бъдат лекувани по-навременно и адекватно.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2985 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.04.07 | 14:24

1
Загорчев, шеф на етичната комисия на БЛС в приятелско ръкостискане с Москов. А лекарите чакат от него да налага санкции за обиди на колеги...

Добави коментар

Водещи новини