Пострадалият в Студентски град младеж вече е контактен

  • 10 март 2016 18:00

  • 2614
  • 0
Пострадалият в Студентски град младеж вече е контактен
©

Кирил Тодоров, който пострада при инцидент в дискотека в кв. „Студентския град“, вече е контактен. Вчера бе съобщено, че младежът е в кома. По последна информация животът му е извън опасност, съобщава БТВ.

Версиите за случилото се продължават да са противоречиви. Близките на Кирил твърдят, че той е бил бит от охранителите на заведението, пред което е намерен. Според управителите на дискотеката охраната не му е нанасяла удари и това се виждало на записите от камерите.

След инцидента за кратко е бил задържан един от охранителите, но впоследствие е бил освободен поради липса на доказателства.

Боксьорът Кубрат Пулев, който оказа спешна помощ на младежа в злополучната нощ, коментира инцидента: „Видях, че момчето наистина беше в много тежко състояние. Беше целият посинял. Дишането му беше затруднено, почти не дишаше. Мога да твърдя, че не се спънал и е паднал. Нещо по-сериозно е“, каза Пулев. Той предположи, че най-вероятно момчето е било ударено, но призна, че не е видял дали някой наоколо е бил с бокс, защото е бил концентриран да помогне.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2614 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини