Пребитият в Студентски град Кирил излезе от кома, лекарите продължават да се борят за живота му (вид

  • 10 март 2016 08:10

  • 5708
  • 2
Пребитият в Студентски град Кирил излезе от кома, лекарите продължават да се борят за живота му (вид
©

„От снощи брат ми е бил леко контактен, но не помни абсолютно нищо. В момента не е в кома, но не ни пускат при него. В интензивното е, с опасност за живота“.

Това съобщи в сутрешния блок на бТВ Димитър Тодоров, брат на Кирил – момчето, което бе зверски пребито пред дискотека „Плаза“ в Студентски град, собственост на фолк певеца Константин.

„Вчера в 12 на обяд искаха да го оперират заради хематомите. Днес в 10 часа има съвещание в Окръжна болница „Св. Анна“, за да решат какво ще правят. Видях го в 5 - 5:15 часа, след инцидента, в кома, с дихателни апарати. Наложи се ние да го преместим от едната в другата количка, защото беше безпомощен“, продължи Димитър.

В този момент не се знаеше дали ще оцелее, подчерта той.

„Бит е с тъп предмет по главата, вследствие на това си гълта езика и добре, че е бил Кубрат (Кубрат Пулев – той изважда езика от гърлото на момчето, б.р.). Охраните са се били струпали около него и тъй като е спортист и разбира това нещо и щом като го е видял, веднага му е помогнал. Заради това забавяне от 25 минути, той в момента има увредени бели дробове - белодробна емболия. Ако са се били забавили още малко, вече нямаше да е сред нас“, продължи с разказа си Димитър.

По думите му всичко започва след конфликт в заведението – между масата на брат му и между друга маса.
„Имало е конфликт между двете маси, някакво сбиване. Охранителите от VTA Security го извеждат и от самата маса до изхода никой нищо не е видял, защото става много бързо. Намират го мои приятели в безпомощно състояние на земята, проснат на стълбите в дискотеката. В продължение на около 25 минути той е бил с глътнат език“, добави Димитър.

„Брат ми е спортист, но не е агресивен. Дълги години бе спортист, но получи травма на крака и спря. В момента се занимава с фитнес и работи в сайт за хранителни добавки“, даде още подробности Димитър.

„Обвинявам охранителната фирма, защото според мен охранителят, който го е изнесъл, е имал бокс. За да се получи такъв удар – черепно-мозъчна травма, два или три хематома, той е ударен с някакъв предмет“, категоричен е Димитър.

Заподозрените за побоя охранители са задържани. От 7-мо районно в столицата Димитър научва, че един от тях е криминално проявен.
„Охранителната фирма не си е свършила работата“, категоричен е бартът на Кирил.

Според управителя на заведението Игнат Ханджиев обаче именно охраната му е оказала първа помощ.

Собственикът на нощното заведение е фолк изпълнителят Константин. Той обаче запази мълчание.

Последвайте канала на

5708 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
r

2016.03.14 | 10:22

2
Тъпо племе!!! Бил спортист.... ходи по чалготеките.... спречкване между две маси...охраната раздала рпавосъдие... героя кубрат и той там. Селски истории на безмозъчни дегенерати!

2016.03.14 | 00:18

1
''БЛИЗКИТЕ ИМ''УМИРАТ ИЛИ СА В БОЛНИЦАТА,А ТЕ ТРЪГВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини