Безплатни прегледи за хронични незаразни болести в Ловеч

  • 15 октомври 2023 08:41

  • 730
  • 1
Безплатни прегледи за хронични незаразни болести в Ловеч
© Gettyimages/архив
Слушай новината Слушай новината

Регионалната здравна инспекция в Ловеч организира днес безплатни прегледи за хроничните незаразни болести и рисковите фактори водещи до тях в изнесен мобилен кабинет в парка "Баш бунар". Инициативата е по повод световния ден на ходенето.

Световният ден на ходенето се отбелязва за  поредна година в ловешкия парк „Баш бунар“. Алеята с вековни дървета е любимо място за разходка на местните жители и гостите на града. Днес от 10.00 до 14.00 ч.  посетителите ще могат да се възползват и от безплатните прегледи в изнесения мобилен кабинет  „Здраве на открито“.

Специалисти от Регионалната здравна инспекция  ще извършват измервания и консултиране по проблемите на превенция на хроничните незаразни болести и рисковите фактори водещи до тях - ниска физическа активност, нездравословно хранене, тютюнопушене и злоупотреба с алкохол.

Целта е стимулиране на здравословен начин на живот сред населението.

Безплатни очни прегледи във ВМА за Деня на зрението

Общината пък организира томбола с много награди за участниците в масовото ходене по алеята.

Последвайте канала на

Десислава Станева
730 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.15 | 11:50

1
Искате ли луд се кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини