Дъщерята и внучето на Гълъб Донев пребориха COVID-19

  • 30 август 2022 15:43

  • 1076
  • 1
Дъщерята и внучето на Гълъб Донев пребориха COVID-19
© Инстаграм
Слушай новината Слушай новината

Дъщерята на служебния премиер Гълъб ДоневГълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967 г. в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. Габриела Донева и синът й Робърт пребориха COVID-19. За срещата с вируса разказа самата Габриела в социалните мрежи. 

"Истината е, че не знам откъде сме се заразили. Но ще кажа и друго. Аз не съм водила Роби на обществени закрити пространства, докато не му поставят всички важни ваксини и не се захрани с повечето храни. Защо? Защото вярвам, че по този начин съм дала време на детето ми да изгради имунитет", пише тя.

Габриела споделя, че едногодишният Робърт е изкарал вируса с висока температура в продължение на два дни. Дъщерята на премиера казва, че синът й не е боледувал никога преди това и COVID-19 е протекъл леко при малчугана. 

Редовните физически упражнения може да ограничат рисковете от тежък КОВИД

"Сега обаче не се пазим по същия начин. Вече водя Роби навсякъде, т.е. той е изложен на вируси и затова и се разболяхме сега, а не в пика на вируса. Преди това Роби не е боледувал никога. Смея да кажа, че това изигра роля, защото прекара вируса много бързо", пише Габи в профила си в Инстаграм. 

Габриела Донева използва профила си в социалната мрежа като личен блог. Тя споделя моменти от майчинството си, методи и продукти, които и помагат в отглеждането на Робърт и съвети към майките, които я следят. 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1076 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.30 | 16:45

1
За действието на ваксините и бустерите попитайте тенисиста Григор Димитров. На мача срещу австриеца Тием Григор спечели 1-вия сет с 6:0 и после се отказа, изпадайки в прединфарктно състояние. Графенът във ваксините-отрови сече като с бръснач кръвоносните съдове и клетки. В резултат кръвта става по-гъста и се изпомпва все по-трудно от сърцето. Именно заради това хиляди спортисти вече умряха от инфаркти по цял свят.

Добави коментар

Водещи новини