ЕС благодари на Южна Африка за прозрачността при засичането на нов щам на вируса на ковид

  • 29 ноември 2021 12:08

  • 730
  • 2
ЕС благодари на Южна Африка за прозрачността при засичането на нов щам на вируса на ковид
©

С откриването на щама Омикрон на вируса на ковид светът показа, че си е извлякъл поуки. Това заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която се включи от Брюксел в извънредното заседание на Световната здравна организация (СЗО).

Тя благодари на държавното ръководство на Южна Африка, което прозрачно сподели данните от изследванията, потвърдили откритието на новия щам. Така се действа, за да има бърз световен отговор. Тези действия със сигурност спасиха живота на много хора, заяви Фон дер Лайен.

СЗО призова за ускоряване на темповете на ваксинация срещу ковид

Това е пример за международно сътрудничество в областта на здравеопазването, добави тя. Председателят на ЕК отбеляза, че ЕС работи за разгръщане на производството на ваксини в Африка и Южна Америка. По нейните думи догодина ЕС ще осигури 700 милиона дози ваксина срещу новото заболяване за по-бедните държави по света.

Калина Христова
730 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Умник Гюро

2021.11.29 | 14:53

2
Войната на статанистите-глобалисти навлиза в следващ етап. Сега с поредица от нови вирусни атаки контролът и затягането ще се засилват методично. Целта е психиката на населението да бъде съкрушена и хората да свикнат да бъдат послушни и да изпълняват заповеди без въпроси. Точно затова сатанистите не ги е грижа за ваксинираните вече хора, които пълнят болниците в момента и чиято имунна система е разбита. Целта на сатанистите е да ваксинират не-ваксинираните, защото те са непокорните, самостоятелно мислещите и опасните за новия световен ред.
Пеньо

2021.11.29 | 13:43

1
ДА ОЦЕЛЯВАТЕ: Витамин С на прах, разтворен във вода: по 500 мг сутрин и вечер + цинк(непечено тиквено семе със зелените ципи), Витамин Д(рибено масло) + калций(извара), Mултивитамини, Mагнезий, Cелен(чесън, бразилски ядки); Aспирин по 250мг сутрин и вечер – за тези с разширени вени и сърдечни проблеми. При заболяване дозите се увеличават !!! Ваксини, непроверени поне 10 години в практиката и без гаранция от фирмите производители са капан ! БРАНЕТЕ СВОБОДАТА СИ НА СЕЛО с кози, кокошки, чист въздух и вода !!! Vitamin C Is Being Used As A COVID-19 Treatment In New York Hospitals and Zhongnan Hospital in Wuhan, China

Добави коментар

Водещи новини