МЗ със съвети как да се предпазим от Делта варианта

  • 29 септември 2021 13:05

  • 5607
  • 4
МЗ със съвети как да се предпазим от Делта варианта
© Pixabay

За да се предпазим от Делта варианта трябва да спазваме същите противоепидемични мерки, но много по-стриктно, защото този вариант се предава по-лесно. Това съветват от Министерството на здравеопазването.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33002

За да ограничим разпространението му, трябва да се съобразяваме с всички мерки, които се въвеждат от Министерство на здравеопазването спрямо развитието на епидемичната обстановка, като напр. да спазваме дистанция, да избягваме събиранията на закрито и т. н.

Максимално трябва да ограничим възможностите и местата, където се срещат хората и могат да се заразят.Ваксините са основното средство за профилактика. Нямаме друга надеждна алтернатива, която да предпази хората.

Пет болници в София отказаха да приемат мъж с двустранна бронхопневмония

Те ни пазят в много висок процент и от Делта варианта - много успешно срещу заразяване, а освен това и от тежко протичане и хоспитализации, уточняват още от МЗ.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Борислава Бибиновска
5607 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2021.09.29 | 14:36

4
Значи за да се предпазим от вариант n-ти трябва да спазваме същите фашистки мерки които не успяха да ни предпазят и от предните варианти? ХА ХА ХА ХА ХА
ХХХ

2021.09.29 | 13:40

3
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА

2021.09.29 | 13:37

2
Пазете се от болниците, там има подредена процедура за убийство.

2021.09.29 | 13:10

1
Можем да не се предпазим както не се предпазихме и от предния вариант.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини