Здравни центрове в Бургас разкриха пунктове за безплатно изследване за COVID-19

  • 18 февруари 2021 13:04

  • 339
  • 1
Здравни центрове в Бургас разкриха пунктове за безплатно изследване за COVID-19
© Getty Images/Guliver

Общинските лечебни заведения в Бургас разкриха пунктове за тестване и диагностика на лица за наличие на COVID - 19. Изследванията не се заплащат и се извършват с бързи антигенни тестове, отчитащи вируса SARS-CoV-2, който причинява заболяването.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33003

По този начин искаме да предоставим по-лесен, бърз и безплатен достъп на хората в Бургас, които вече ще могат без притеснение и забавяне да проверяват здравословното си състояние, заяви кметът Димитър НиколовДимитър НиколовДимитър Николов е български икономист и политик, кмет на Община Бургас от 2007 година. Той е роден, цитирана от БТА.

Всеки гражданин, който има съмнение за наличие на коронавирусна инфекция, може да посети един от четирите общински лечебни заведения - "Диагностично-консултативен център 1", "Диагностично-консултативен център 2", "Медицински център 1" и "Медицински център 2". В тях вече работят пунктове за безплатно тестване за коронавирус и всеки може да провери здравословното си състояние, а при положителен резултат да вземе навременни мерки за лечение, добави кметът.

Няма да затягат допълнително мерките в Бургас

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
339 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Stephaniea17

2021.04.10 | 03:58

1
­В­­­и­ж­­т­­­е­­ ­­м­­о­я­­т­а­­ ­­­т­и­й­­­н­­ ­­п­­­у­­т­­­к­­­а­ ­­­-­ ­­W­W­­­W­­­.­B­­G­1­7­­­.­­C­­­L­U­B­

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини