Още 117 души са заразени с COVID-19 в област Кюстендил

Положителните случаи с коронавирусна инфекция за изминалото денонощие в област Кюстендил са 117, съобщиха от Областната администрация. 

Отново най-много са положителните проби в общините Дупница /48/ и Кюстендил /41/. В община Сапарева баня новозаразените лица са 10, в Кочериново – 8, в Бобов дол – 4, в Бобошево и Рила има по три нови случая, съобщават от Областния кризисен щаб. Взетите и изпратени за изследване проби през вчерашния ден са общо 139.

Коронавирусът в Кюстендил: Още 53 души са положителни

Към днешна дата настанените за лечение в Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница са 26 души. Осем от тях са на кислород и в по-тежко състояние, останалите пациенти са в средно тежко състояние.

В Ковид отделението на МБАЛ „Св. Иван Рилски 2003“ - град Дупница към този час са настанени 32-ма души. По-голяма част от пациентите са в тежко състояние. В рамките на деня предстои изписване на по-леките случаи.

Хоспитализирани в Ковид отделението на болницата в град Кюстендил към този час са 74 лица. Трима души остават интубирани и в критично състояние, останалите пациенти са в тежко и средно тежко състояние.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Болести

още

Анкета

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Одобрявате ли разхлабването на противоепидемичните мерки?

Избрано от Интернет