Кармен Лазарова, която изпрати болната Теодора в Бразилия, с коментар за случая

  • 02 май 2018 10:23

  • 20475
  • 1
Кармен Лазарова, която изпрати болната Теодора в Бразилия, с коментар за случая
© Нова телевизия

Аз не съм водач на групата. 8 души пътуваха за Бразилия, където ги представих, където й се запознах с Теодора. Аз бях в страната от 16 март, те дойдоха дни по-късно. Попитах за състоянието на хората, повече хора бяха за духовно развитие и с малки болежки. Това заяви Кармен Лазарова в предаването "На кафе" по Нова телевизия, станала известна след като изпрати болната от рак на гърдата Теодора Маджарова в Бразилия на лечение при медиум.

"Аз не съм лечител и не лекувам! Аз ходя по цял свят, за да търся хора, които лекуват. Терапията на Жуал е чрез духовните лечители на човечеството, които работят чрез него, за да дадат допълнителна енергия на матрицата на тялото. Всеки, който има назначено лечение от лекар да си приема лекарствата, това се посочва преди терапията на Жуал", заяви Лазарова.

 "От чисто човешки аспект съжалявам за ситуацията. По казуса трябва да се изясни, начинът на запознанство на Теодора и Кармен. Запознанството е било в Бразилия. Въпросът е, Кармен била ли е наясно за здравословното състояние и съпругът на Теодора подписал ли е документ, че тя е болна", попита адвокатът на Кармен Лазарова.

„Теодора беше на постоянно лечение и лекарства, дори по време на пътуването си със самолет. През цялото време си мислех, че Кармен знае за проблемът на Теодора, и че всичко е ясно. Не съм уведомявал Кармен писмено и устно за случая. Отново мислех, че всичко е ясно. Тя представи в сайта си, че е излекувана жена с рак на двете гърди“, заяви съпругът на болната Теодора.

"Разбрах в Бразилия за тумора на главата на Теодора, имах и други два тежки случая на това посещение", каза още Лазарова.

"Личната ми лекарка каза, че има противоречива информация за Кармен и да внимаваме, но ни пожела успех. Не е вярно, че Tеодора има тумор на мозъка, тя има разсейки там. Теодора ми разказа, че са лежали на кристални енергийни легла, както и са се къпали в лечебен водопад. При срещите си с Жуал си купуваш жълти хапчета, с билка, индивидуално за теб. Имало е и лични срещи с Жуал", отговори съпругът на болната жена .

"Още когато са били в къщата на Жуал, Теодора ми разказа, че за първи път я е заболяло главата, след изпиването на жълти енергийни хапчета", допълни той.

"За първи път чувам за жълти хапчета, не знам на какво се дължеше главоболието й. Дават билката пасифлора, под формата на хапчета, но тя не е жълта", заяви Кармен Лазарова.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
20475 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2018.05.08 | 11:07

1
Само една ли е болната, а за 10-ки хиляди други умиращи кой да се загрижи, бандитът Костов ли, дето превърна здравеопазването в бизнес.

Добави коментар

Водещи новини