Плевен ще бъде домакин на Ден на репродуктивното здраве

  • 28 април 2018 21:11

  • 14778
  • 0
Плевен ще бъде домакин на Ден на репродуктивното здраве
© Pixabay

Сдружение "Зачатие" организира за 13-та поредна година Ден на репродуктивното здраве, посветен на двойките с репродуктивни проблеми в България, съобщиха организаторите.

Плевен ще бъде домакин на националния форум, който ще се състои на 9 юни от 11.00 ч. в сградата на Областната администрация.
През тази година се навършват 30 години от раждането на първото ин витро бебе в България и мотото на събитието ще бъде "30 години ин витро в България", а основната тема на информационната сесия е "Асистираната репродукция в България - минало, настояще и бъдеще".

Презентациите в сесията ще обединят важните събития от историята на българската репродуктивна медицина и най-новите насоки на нейното развитие, авангардните методи и постиженията в диагностиката и лечението на стерилитета. Програмата на Деня в Плевен включва Информационна сесия с презентации, дискусия с пациенти.

Петима от посетителите в Деня на репродуктивното здраве ще получат ваучер от сдружение "Зачатие" на стойност 500 лева за диагностика и лечение на стерилитет.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
14778 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини