Една наркоманка за метамфетамина

  • 01 декември 2016 15:34

  • 4279
  • 0
Една наркоманка за метамфетамина
© Булфото (Архив)

Метамфитеминът започнал най-чсто да се използва като стимулант през Втората световна война. Това е един от синтетичните наркотици, които могат да се добият в домашна среда, стига "производителят" да има необходимите познания. Всички останали стават известни с експлозии и пожари. Използваните къщи също не стават за обитаване в следствие на замърсяването с химикали.

Въпреки "приятните изживявания", първите странични ефекти са най-често психически, а след това идва и проблемът с кожата. Какво се случва, когато станете почитател на този наркотик? Разберете от историята на една анонимна потребителка:

1. Ходенето по партита с почитатели на "косъм"-а не е като отиването в заведение и денонощно купонясяване. Тези социални занимания най-често се изразяват в събирането на малки групички, употребяването на наркотици от различни доставчици и пътешествията в страната на чудесата. Няма нужда от музика или някакви други социални дейности, събираме се, за да се дрогираме.

2. Кожата наистина започва да се променя и да изсъхва, поне така става с горните слоеве. После започва да се лющи, а щом започне и потенето се заклевам, че никога повече не можех да се почувствам чиста. Положението излиза от контрол. Всекидневната употреба променя ароматите и ще ви надушват от километри. Свикваш след известно време, но близките никога не успяват.

Прочети повече тук:

Последвайте канала на

Novini.bg
4279 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини