Истинските истории на наркозависими, борещи се за доза

  • 06 април 2016 14:32

  • 2772
  • 0
Истинските истории на наркозависими, борещи се за доза
©

Наркотиците със сигурност не са най-доброто, което може да се случи на един човек. Науката отдавна е документирала всички вреди, а ако някога сте попадали на колоритният филм "Requiem for a dream", тогава със сигурност ще стоите много далеч от всички прахчета, весели хапчета и какво ли още не.

Дори и мелодията към филма е достатъчно влудяваща, за да имате кошмари много дълго време! Това човешко проклятие затрива цели семейства, но за да бъдете максимално близо до тежките преживявания, решихме да представим някои от зловещите истории на хора в Reddit, които споделят коя е най-зловещата им история или какво е най-унизителното, което са направили за една доза!

1. Бях започнала да стават твърде опасна и отчаяна за пари. Единственият начин за откриване на бързи пари беше чрез човек в Craiglist. За бързи 100 долара, трябваше да прекарам една вечер със скат почитател. Първо аз свършвах работата върху него, а после той. И след като не можех да си намеря работа никъде другаде, а ми трябваха пари за дозата, това се случваше 2 пъти в седмицата за цели 8 месеца.

Повече четете тук

Последвайте канала на

Novini.bg
2772 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини