Мъж победи множествената склероза благодарение на природата

  • 02 март 2014 19:15

  • 5951
  • 5
Мъж победи множествената склероза благодарение на природата
©

Добрият край на истории с трагично начало не се случва само по филмите, но дори и у нас.  59 – годишен българин показа, че духът и волята за живот могат да победят и най-коварната болест. 

След дълга борба Тодор Тодоров успява да преодолее едно от най-страшните заболявания – множествената склероза.  

Началото на историята на Тодор наистина е тъжно. Освен надеждата за живот той губи семейството и работата си. След като лекарите му съобщават преди 30 години, че до 5 години той ще бъде пълен инвалид, мъжът остава напълно сам – без жена си и трите си деца.

Въпреки големите шамари, нанесени от живота, той решава да не се предава, а да води лична битка с коварната  болест, разказва TV7.  

Освен това той отхвърля методите на традиционната медицина и отказва да приема химически препарати. Също така спира да консумира каквито и да било животински продукти и става веган. Въпреки природосъобразния начин на живот Тодор се обездвижва почти напълно. 

Тогава болният разбира, че трябва да предприеме още по-драстични мерки. Той започва гладолечение , комбинирано с уринотерапия. 38 дни не приема нищо друго освен вода и собствената си урина. 

"Изведнъж се отделих от тялото си започнах да виждам как стоя до себе си. Уплаших се. Малко по малко започнах да се захранвам със сокове", разказва мъжът.

След този период, той отново заживява нормално. Чувства се добре, жизнен е. Днес леко накуцва, има решение на ТЕЛК, според което е 95% инвалид. Докторите са скептични за оздравяването и състоянието му, но Тодор не е. Обяснява, че от 30 години се лекува само с билки и билкови препарати.

Сега живее в къща в Родопите заедно с настоящата си половинка.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
5951 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.10.08 | 11:56

5
Да сте чували бог да е помогнал на някой...
ДА, ЧУВАЛИ СМЕ!

2014.03.10 | 15:15

2
ЧУВАЛИ СМЕ И СМЕ ВИЖДАЛИ В СЛИВЕН ПРЕДИ ОКОЛО 22-23 ГОДИНИ СЪВЪРШЕНО ИЗЦЕРЕН МЛАД МЪЖ ОТ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА
боян

2015.10.08 | 11:56

4
като страдащ от това наистина ужасно заболяване мога да кажа само едно: не знам как не ви е неудобно да публикувате такива глупости, ако този човек беше започнал лечение с интерферони когато е трябвало най-вероятно щеше да е доста по-добре, с това тъпо заглавие внушавате, че като престане човек да яде и започна да си пие пикнята ще се излекува от МС, което е колосална глупост! вземете се стегнете!

2014.03.10 | 19:35

3
тодореееее тодоре обърни се към бог не към билките
Психоаналитик

2014.03.10 | 09:05

1
Моля?! Човека се мъчи 30 години, едва ли му е до молби към Бог.....

Добави коментар

Водещи новини