Асен Василев от Пазарджик: Ще ни отнеме доста време, докато си върнем държавата обратно

  • 05 септември 2022 12:24

  • 6804
  • 34
© Novini.bg

Сградата на Младежкия дом в Пазарджик няма нужда от коментар. Вчера видяхме несъществуващ ремонт за 6 млн. лв. Сега виждаме сграда, която е боядисана в нарушение на Закона за културното наследство, без обществена поръчка, похарчени са едни пари. Това заяви от Пазарджик Асен Василев от "Продължаваме промяната". 

Коментари 34

Добави коментар
МОШЕНИЦИ

2022.09.05 | 13:26

1
Жълтопаветници и пещерни комунисти, заедно с напушени аматьори в един отбор е трудна работа. За това се самопенсионирахте като политици само след шест месеца управление. Най-вече защото зачеркнахте хората гласували за ГЕРБ-СДС, тази коалиция , като бивши хора, защото сте че рве ни внуци на бивши че рве ни, кадри на ДС ,бо клу ци. На предстоящите избори ще сте под чертата за влизане в парламента. Вашият финал е предопределен от СРЕДНИЯ ПРЪСТ по време на живо предаване в парламента на Изо хазарта, и призива ДА ГО ДУХАТЕ на счетоводителя Асен Василев. ........................ От Брюксел, евроидиот предлага европейците да се забърсваме с мокри кърпи. Какво великодушие, какъв порив на мисълта на евродепутат! Още преди Коледа в България ше гледаме като треснати.Газовата криза у нас ще се превърне в катастрофа. “Благодарим” на президента Румен Радев , на ПП , БСП и ИТН за Промяната."Промяната": Скъп ток, скъпа газ, скъп хляб, чудовищна инфлация, огромни дългове. Нафта и бензин с рекордни цени, слаб туризъм! Ще мигаме като светулки и с режим на тока.
АСЕН ВАСИЛЕВ СЧЕТОВОДИТЕЛ

2022.09.05 | 13:26

2
Асен Василев разследван за парични преводи от близката до Кремъл "Мет" в швейцарска офшорка. Комисионни за газа?! Бившият финансов министър и кандидат на "промяната" за премиер Асен Василев е разследван за парични преводи, постъпили в сметките на швейцарска офшорка от руския газов посредник "Мет". Съществуват данни, че въпросната офшорка е част от "обръча" на Василев. "Труд" вече разкри, че по-известният като "Кокорчо" политик разполага с октопод от офшорки, като първата е основана в далечната 2006 г. Разследването срещу Василев се водело в България и САЩ и е по данни на чужда партньорска служба в рамките на Европейския Съюз, научи ексклузивно ПИК от два независими източника от правосъдната система. По техни думи зад Океана обмислят да включат Василев в нов санкционен списък.Парите са дошли директно от сметката на "Мет". Подозира се, че биха могли да бъдат комисионни за посредничество в газа. От май насам кабинетът "Петков" купуваше руски газ именно през "Мет", което допълнително оскъпяваше доставката с около 30% и ощетяваше данъкоплатците. За въпросната "Мет" се появиха публични данни, че е близка до Кремъл и лично до Владимир Путин. Директорът на "Булгаргаз" Людмил Йоцов, назначен от ПП, пък се оказа бивш кадър на частната компания.
ТОВА СА ФАКТИТЕ ТРОЛ ТЪПАНИРИ

2022.09.05 | 18:35

14
Нов исторически рекорд, беляза последния месец от управлението на вече редовния кабинет на ПП продължаваме промяната. • България реализира нов исторически рекорд на годишната инфлация след управлението на Жан Виденов. • Годишната инфлация, отчетена от НСИ за месец юли достигна 17,3%. • Най-засегнати остават нискодоходните групи защото през изтеклите 12 месеца: o Хранителните продукти и безалкохолните напитки поскъпват с 24.2% на годишна база. o Цените на стоките и услугите от група „Жилища, вода електроенергия, газ и други горива“ скачат с 21.4%.

2022.09.05 | 18:32

12
ТОВА НЕ СА ТРОЛОВЕ, А СЪВЕСТНИ ХОРА С ДЪЛГОСРОЧНА ПАМЕТ. А ТИ , НЯКОЙ СИ, КОЙТО ИМАШ ЕДИН ГРАМ НЕЩО КАТО МОЗЪК , В НЕЩОТО КАТО ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ СИ РОДЕН ЛУМПЕН И НЕ ПОДЛЕЖИШ НА РАЗВИТИЕ..

2022.09.05 | 17:10

8
Троловете се задействаха.
ПОКАЖЕТЕ СИ ДИПЛОМИТЕ

2022.09.05 | 13:27

3
Хей, Харвардци, Покажете си дипломите от Харвард, узаконете ги в Министерството на просветата и науката , което до вчера лично ръководехте. Регистрирайте в Министерството на правосъдието свидетелствата си за съдимост от България и чужбина по месторабота , като и Здравните ви картони и покажете истинска документална коректност към нашата държава, на която до вчера Ви бяхме поверили управлението. Публикувайте дипломите си !
ЩЕ ГО ДУХАТЕ НА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ

2022.09.05 | 13:28

4
Жълтопаветници и пещерни комунисти, заедно с напушени аматьори в един отбор е трудна работа. За това се самопенсионирахте като политици само след шест месеца управление. Най-вече защото зачеркнахте хората гласували за ГЕРБ-СДС, тази коалиция , като бивши хора, защото сте че рве ни внуци на бивши че рве ни, кадри на ДС ,бо клу ци. На предстоящите избори ще сте под чертата за влизане в парламента. Вашият финал е предопределен от СРЕДНИЯ ПРЪСТ по време на живо предаване в парламента на Изо хазарта, и призива ДА ГО ДУХАТЕ на счетоводителя Асен Василев.
НЕ ВИ ЩЕМ ДА НИ УПРАВЛЯВАТЕ

2022.09.05 | 13:29

5
От Брюксел, евроидиот предлага европейците да се забърсваме с мокри кърпи. Какво великодушие, какъв порив на мисълта на евродепутат! Още преди Коледа в България ше гледаме като треснати.Газовата криза у нас ще се превърне в катастрофа. “Благодарим” на президента Румен Радев , на ПП , БСП и ИТН за Промяната."Промяната": Скъп ток, скъпа газ, скъп хляб, чудовищна инфлация, огромни дългове. Нафта и бензин с рекордни цени, слаб туризъм! Ще мигаме като светулки и с режим на тока.

2022.09.05 | 17:08

6
Много зле е, когато не виждаш причините за това състояние, а те са две основни. Войната в Украйна и руското лоби в Българя. Нещастната опозиция свалила правителството на ПРОМЯНАТА.

2022.09.05 | 17:09

7
Много зле е, когато не виждаш причините за това състояние, а те са две основни. Войната в Украйна и руското лоби в Българя. Нещастната опозиция свалила правителството на ПРОМЯНАТА.

2022.09.05 | 17:15

9
Нещастието и наглостта нямат граници. Герберите със своите действия продължават силно да вредят на страната. По успешно управление по време изпълнено с кризи България през прехода няма.

2022.09.05 | 18:34

13
Ето, това се нарича псевдо трол. Квичи, НА БЯЛОТО КАЗВА ЧЕРНО. Ще те видя зимата как ще си покриваш битовите разходи. не може да лежиш само на пенсиите на баба ти и дядо ти.

2022.09.05 | 17:26

10
Манипулации са това, от Русия ли да купува. Русия спря подаването 05.09 за европейските страни, докато продължават санкциите срещу нея. СВЕРИ часовника и смени плочата. Перфектно се справиха и с достойнство при спирането на газови доставки за България, само че гербаджиите и служебното правителство продължават да плачат за евтин руски газ закупен от Русия.

2022.09.05 | 17:32

11
Манипулации са това, от Русия ли да купува. Русия спря подаването 05.09 за европейските страни, докато продължават санкциите срещу нея. СВЕРИ часовника и смени плочата. Перфектно се справиха и с достойнство при спирането на газови доставки за България, само че гербаджиите и служебното правителство продължават да плачат за евтин руски газ закупен от Русия.

Добави коментар