"Изправи се БГ! Ние идваме!"към Радев: Ще подкрепим правителство, ако в него не са ГЕРБ и ДПС

  • 23 юли 2021 16:18

  • 9383
  • 3
x

Безсмислено е да говорим за предизвикателствата пред новото НС. Вие вече работите с тях. Най-важното е намирането на формула за съставяне на правителство. Това е очакването и на българските граждани. Предлага се формула, която няма аналог в историята ни - формиране на кабинет не като коалиция, формиране на кабинет около цели, приоритети и ценности. Това обяви държавния глава Румен Радев по време на консултации преди да връчи мандат за съставяне на правителство с представители на "Изправи се БГ! Ние идваме!"

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.25 | 15:27

3
РОДИНАТА МИ Е ГНУСЕН РУСКИ КЕНЕФ РАЙ ЗА ЗАДУНАЙСКИТЕ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ С РУСКО САМОСЪЗНАНИЕСВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ ГОНЯТ СЕВЕРОКОРЕЙСКИТЕ СВИНЕ ПО СТЪКМИСТИКА И ПУТЬОПОКЛОННИЧЕСТВОЧЕРВЕНИТЕ СВИНЕ СЕ ОГОЯВАТ С ТЕЛАТА НА ОПОНЕНТИТЕ СИ СПРАВКА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ БЕЛЕНЕ.ЗА СВЕДЕНИЕ НА СВИНЯТА НА ГЕРГОВ АПОСТОЛА Е ПРЕДАДЕН ОТ ПРАДЯДОТО НА ЛУКАНОВ ПО УКАЗАНИЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ И ОБЕСЕН ПО НАСТОЯВАНЕ НА ХОМОГРАФ ИГНАТИЕВ В СОФИЯ,ТЫ КАТО Е РАЗБРАЛ,ЧЕ СЪПОДВИЖНИЦИТЕ МУ ОРГАНИЗИРАТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО МУ. "БАЮ ЛИБЕНЕ,ДОЧУВАМ,ЧЕ ТИ И ОНАЯ ЛУДЕТИНА,БОТЬОВА,СТЕ РЕШИЛИ ДА ДОКАРАТЕ СМРАДЛИВИЯ РУСКИ БОТУШ У БУГАРСКО. АКО ТОВА Е ВЯРНО,АЗ С МОЙТЕ ДВЕТЕ КУНКИ ЧЕПКИТЕ ЩЕ ВИ ОТСЕКА,КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ПОРОБИ" ВАСИЛ ЛЕВСКИ.РУСКИЯТ ПЕДЕРАСТ ИГНАТИЕВ Е БИЛ ТОГАВА ПОСЛАНИК В ТУРЦИЯ И СЕ Е ПОЛЗВАЛ С ПРИВИЛЕГИЯТА НА ВЕЛИК ВЕЗИР=НА ПРЕМИЕР. СЪС СВОЙ АГЕНТИ-РУСКИ ПОДЛОГИ РАЗРУШАВА ОРГАНИЗИРАНАТА СЪПРОТИВА И ПО КЪСНО ПРОВАЛЯ АПРИЛСКОТО ВЪСТАНИЕ ЗА ДА МОЖЕ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО ДА ЗАМЕНИ ТУРСКОТО С РУСКО РОБСТВО,КОЕТО Е "ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ"ХА,ХА,ХА...СЛЕД ВЕК И ПОЛОВИНА РУСКО РОБСТВО БОРИСОВ ПОДГОНИ РУСКИ ШПИОНИ И РУСКИ ИКОНОМИЧЕСКИ ДИВЕРСАНТИ И ПУТЬО ПРАТИ КГБ СПЕЦИАЛИСТА ПО ПРЕВРАТИ МУТРАФОНОВА ДА ВЪЗСТАНОВИ НА СТО ПРОЦЕНТА РУСКОТО РОБСТВО В ПРЕЗРЯНАТА ЛАЙНЯНА ЗАДУНАЙКА И ВЕЧЕ СМЕ СЛАЙНЯНИ И ПРЕЗРЯНИ КАТО РУСКИТЕ ГНУСНИ КАНИБАЛИ... ДИМИТЪР БЛАГОЕВ: "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА (ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ) ,КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ ТОЛКОВА,КОЛКОТО РУСИЯ".ТУРЦИТЕ И ТЕ ЯКО ЛИЖАТ ОСРАНИЯ ПУТЬОВ ГЪЗ,НАЛИ ГИ ТУРИ НА ВЛАСТ ДА МУ СЛИЖАТ..КОЙ Е ПО КРАДЛИВ,МАСЛАРОВА ИЛИ ОВЧАРОВ? НЕ ВИ ПИТАМ ЗА НЕКРАДЛИВ,ЩОМ И ДЕБИЛА ВЛАДИМИР ЖИВКОВ Е КРАЛ И С ГЪЗЪ СИ,А НА ДИНА МЕДИИТЕ МУ СЪБИРАХА ПОМОЩИ...В РУСКИЯ КЕНЕФ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ИЗМАМА

2021.07.24 | 00:34

2
Видяхме ви ценностите и на Мунчо и на Галевица/Божков Ицо и на татянчето и на оня с един от 33 пола.Не струват.
Диди

2021.07.23 | 22:13

1
Някой пита ли ви кого ще подкрепите, когато Божков ви финансира, човека си е платил да му свършите работа. Така,че нямате право на мнения, а само изпълнявам.

Добави коментар