Фарс: В САЩ обичат иранския президент повече от Барак Обама

  • 02 октомври 2012 09:43

  • 1470
  • 0
Фарс: В САЩ обичат иранския президент повече от Барак Обама
©

Фермерите в САЩ имат по-голямо доверие към президента на Иран Махмуд Ахмадинеджад отколкото към своя държавен глава Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият.

Информационната агенция на Ислямската република Фарс публикува социологическо изследване, направено от агенцията Onion (лук). Сайтът, който публикува измислени новини, е направил анкета сред селскостопанските стопани в Америка. Фермер от Виржиния казва, че уважава светския ръководител на близкоизточната държава, защото президентът на Иран, за разлика от Обама, не позволява на гейове да му диктуват как да си върши работата. Хумористичната новина била пусната в информационния поток на Фарс, а оттам в редица авторитетни медии като Би Би Си и Ню Йорк Таймс. Главният редактор на ФАРС обаче продължава да твърди, че политиците в САЩ са непопулярни сред американците.

По-късно Вашингтон пост обяви резултатите от истинскао социологическо проучване. Анкеритираните повеч е харесват външната политика на сегашния държавен глава отколкото на неговия основен конкурент Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на. Президентът е одобряван от 53% от анкетираните, докато бившият губернатор на Масачезетс от 39 на сто.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
1470 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини