Мит Ромни търси щедри дарители, няма пари за реклама

  • 21 септември 2012 16:34

  • 618
  • 0
Мит Ромни търси щедри дарители, няма пари за реклама
©

Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на навлезе във финалните месеци от своята кампанията с налични едва 35 млн. долара. Сега републиканецът се опитва да привлече нови големи дарители въпреки факта, че кампанията му вече получи и пропиля десетки милиона долара, коментира в свой обзорен материал вестник „Ню Йорк Таймс”, цитиран от БТВ.

През настоящият месец кампанията на републиканците събра около 67 млн., но и изхарчи почти толкова. Това се явява двойно по-висока сума в сравнение със всеки друг от изминалите месеци. Повече от половината от средства, които Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на получи през август, той не трябваше да харчи преди партийната конвенция на републиканците в края на месеца, допълва ежедневникът.

След като парите в наличност привършиха толкова бързо, кампанията взе 20 милиона заем, като рязко съкрати разходите си за реклама.

Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият и Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на започнаха своите кампании с разлика от около 125 милиона долара в полза на претендента за Белия дом на републиканците. Президентът на САЩ, обаче събра повече пари благодарение на своята армия от по-малки донори, в сравнение със своя противник, които разчиташе на тлъсти чекове от големи донори.

Фаворитът на демократите за втори мандат започна септември с налични 86 млн. долара, независимо от факта, че вложи около 65 милиона за реклама. Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият успява да генерира двойно повече капитал благодарение на чекове до 200 долара от малките дарители.

Несъобразените разходи, направени в началото на кампанията на Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на, сега ще костват на кампанията съкращения в рекламния сектор и то в последните седмици преди изборите на 6 ноември.

Последвайте канала на

618 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини