Берлускони ще публикува голaта Кейт Мидълтън

  • 15 септември 2012 19:21

  • 5590
  • 2
Берлускони ще публикува голaта Кейт Мидълтън
©

Бившия премиер Силвио БерлускониСилвио БерлускониСилвио Берлускони - италиански политик и предприемач, собственик на ФК Милан. Роден в Милано на 29, планира да публикува голите снимки на херцогинята на Кеймбридж Кейт МидълтънКейт Мидълтън Кейт Мидълтън е родена на 9 януари 1982 г. в Рединг, графство Бъркшър, Англия. Тя е най-голямата от в специално издание на италианското списание "Ки" следващата седмица. Това ще се случи идната седмица.

На Ботуша изобщо не се притесняват от сътресенията в кралското семейство заради голите фотоси. Часове след като бяха публикувани, принц Уилям и засрамената Кейт обявиха, че завеждат иск срещу френското издание Closer, чиято собственост са снимките. Като мотив за бъдещото дело те са посочили нарушаване на правото им на неприкосновен личен живот.

За разлика от италианските си колеги британците обаче не смеят да пуснат сензационните снимки. "Дейли мейл" например ще се въздържи от каквито и да било действия в насока публикуване, въпреки че снимките вече са им били предложени.

Първоизточникът - сп. Closer, обяви публично, че не се притеснява от нищо. "Тези снимки не са шокиращи, те показват млада жена с бронзов тен по голи гърди, като милионите, които виждаме на плажовете", заяви Лоранс Пио, директорка на редакцията на френското списание.

Последвайте канала на

5590 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
agabaga

2012.09.17 | 19:09

2
Те за това са засрамени и обидени.
gada

2012.09.17 | 19:09

1
golqma rabota,kato publikuvat-edna nevzrachna anglichanka........to i edni cici ima......

Добави коментар

Водещи новини