Хилари Клинтън: Нямаме нищо общо с филма за пророка Мохамед

  • 13 септември 2012 18:22

  • 637
  • 1
Хилари Клинтън: Нямаме нищо общо с филма за пророка Мохамед
©

Американското правителство няма нищо общо със спорния видеофилм по интернет за пророка Мохамед, който разпали антиамерикански протести в Египет, Либия и Йемен, заяви днес държавният секретар Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, цитирана от Ройтерс.

"Правителството на САЩ няма абсолютно нищо общо с този видеоклип. Категорично отхвърляме неговото съдържание и послание," подчерта тя в началото на разговорите си с високопоставени марокански представители. "За нас и лично за мен, това видео е отвратително и заслужава порицание. По всичко личи, че целта му е дълбоко цинична: да очерни една велика религия и да провокира ярост."
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
637 1

Коментари 1

Добави коментар
стамат

2012.09.15 | 07:08

1
Америка има нужда от война,защото не знае, как по друг начин да си съживи неизбежно умиращата икономика .Това е вътрешна работа ,както беше и 11 септември .Корабите са тръгнали още преди атентата .А Либия е много удобна за това държава .Разсипана не случайно, с големи залежи на петрол и газ, и питейна вода под земята, с която се очаква в бъдеще да се изхранва половин Африка .Но, за да бъдат убедени обикновените американци (гласоподаватели) ще има още (нападения) .Само гледайте.

Добави коментар

Водещи новини