Ловец откри останките на изчезнало 3-годишно момче

  • 16 септември 2024 16:46

  • 2131
  • 1
Ловец откри останките на изчезнало 3-годишно момче
© gettyimages

Останките на тригодишно момче в неизвестност бяха открити от ловец месеци след изчезването му в Североизточен Уисконсин, САЩ, предава „Индипендънт“.

Илайджа Вю е видян за последно в дома на приятеля на майка си през февруари в Ту Ривърс, град с население от 11 270 души.

„Ловец, подготвящ се за сезона за лов на елени, е открил човешките останки на 7 септември“, каза началникът на полицията в Ту Ривърс Бенджамин Майнерт.

Нова загадка около смъртта на 2-годишния Емил: Защо обувките му са без връзки?

Съдебен антрополог от държавната криминална лаборатория ги е идентифицирал.

„Семейството е съсипано. Общността е съкрушена“, посочи началникът на полицията.

31-годишната Катрина Баур, майката на Илайджа, беше обвинена през февруари в престъпление за родителска безотговорност, както и в други две престъпления за съпротива или възпрепятстване на служител на реда. Тя не се признава за виновна, предаде БТВ.

Нейният приятел, 39-годишният Джеси Ванг, беше обвинен същия ден в едно престъпление за неполагане на грижи за детето. Той също не се признава за виновен.

Според обвинението майката е оставила сина си при Ванг на 12 февруари, защото искала той „да го научи да бъде мъж“. Ванг се обадил в полицията на 20 февруари и съобщил, че момчето е изчезнало. На органите на реда обяснил, че легнал да спи, а детето било в спалнята. Когато се събудил три часа по-късно, Илайджа е бил изчезнал.

Разследването по случая ще продължи.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2131 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.16 | 20:54

1
Хора ако имате заседнала работа, тогава е важно да прочетете----> come.ac/HEMOFERO

Добави коментар

Водещи новини