Белият дом: Няма промяна в политиката на САЩ по отношение на ракетите с голям обсег за Украйна

  • 13 септември 2024 20:06

  • 691
  • 2
Белият дом: Няма промяна в политиката на САЩ по отношение на ракетите с голям обсег за Украйна
© Getty Images/Guliver

САЩ не планират да обявят нова политика по отношение на Украйна и използването от нея на ракети с голям обсег, съобщи Белият дом, предаде Ройтерс.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14591

"Няма промяна в становището ни относно предоставянето на ракети с голям обсег на Украйна за нанасяне на удари на територията на Русия,“ заяви пред репортери говорителят на Белия дом по въпросите на националната сигурност Джон Кърби.

"Не бих очаквал някакво голямо съобщение в тази насока от дискусиите между американския президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и британския министър-председател Киър Стърмър днес", каза Кърби.

Путин заплаши: Разрешението за оръжия с голям обсег ще доведе до война с НАТО

Кърби също така отбеляза пред репортерите, че САЩ продължават да следят внимателно ядрените амбиции на Северна Корея, включително работата на Пхенян в областта на разработването на балистични ракети.

Северна Корея днес за първи път показа снимки на центрофугите, които могат да произвеждат гориво, което да бъде вложено в ядрени оръжия. Кадрите бяха от посещението на севернокорейския лидер Ким Чен-унКим Чен-унКим Чен Ун (на хангъл 김정은, на ханджа 金正恩, на английски Kim Jong-Un) е севернокорейски политически, на обекта за обогатяване на уран. Там той призова за повече суровина, обогатена до степен за влагане в оръжия, за да се увеличи ядреният арсенал на страната, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
691 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
1234560

2024.09.13 | 21:09

2
Ако Рашъните дадат/продадат кофти оръжие на още по-кофти хорица и същите решат да го изпозват в посока САЩ, ко праим?

2024.09.13 | 20:58

1
Напълнo нoви yсeщания в ceкca: поcтояннa еpекция в пpодължение на някoлкo чaса, издpъжливoст като бик, зacилва ycещанията, yдължaва оpгaзма, пoдобpява кaчeствoто на вкyса и цвeта на cпepмата. Toва е наиcтина гoтино нeщо, жeна ми наиcтина го хаpеса. Кyпиx тyк----> use.my/estoy

Добави коментар

Водещи новини