Тръмп: Повече никакви дебати с Камала Харис

  • 13 септември 2024 06:45

  • 2971
  • 5
Тръмп: Повече никакви дебати с Камала Харис
© Gettyimages/архив

Бившият американски президент и кандидат на Републиканската партия Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че няма да участва в друг президентски дебат с вицепрезидентката на САЩ Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. преди изборите на 5 ноември, след като няколко социологически проучвания показаха, че съперничката му от Демократическата партия е спечелила дебата между двамата по-рано тази седмица, предаде Ройтерс.

В социалната си мрежа "Трут соушъл" Тръмп написа: "НЯМА ДА ИМА ТРЕТИ ДЕБАТ!", информира БТА.

Тръмп участва в дебат с президента на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в през юни преди дебата му с Харис на 10 септември.

Сблъсък: Харис и Тръмп се спряха на голям брой теми в рамките на дебата помежду си

Въпреки че Тръмп оцени високо представянето си в дебата с Харис, шестима донори републиканци и трима съветници на Тръмп, които говориха пред Ройтерс по-рано тази седмица, заявиха, че според тях кандидатката на демократите е спечелила, защото Тръмп не е успял да се придържа към посланието си.

Дебатът привлече 67,1 млн. телевизионни зрители по данни на компанията за маркетингови проучвания "Нилсън".

Харис, която говори на митинг в щата Северна Каролина малко след поста на Тръмп, заяви: "Вярвам, че дължим на избирателите още един дебат".

Докато Тръмп написа в поста си, че по данни на социологическите проучвания той е спечелил дебата, няколко допитвания показаха, че според анкетираните Харис се е справила по-добре.

Сред избирателите, които са заявили, че са чули поне нещо за дебата във вторник, 53% са казали, че Харис е спечелила, а според 24% Тръмп е спечелил, сочи оповестено вчера ново социологическо проучване на Ройтерс/Ипсос.

Според допитването 54% от регистрираните избиратели смятат, че единственият дебат между Тръмп и Харис е бил достатъчен, а 46% искат втори дебат.

Мнозинството от наблюдателите на дебатите заявиха, че Харис се е представила по-добре от Тръмп според експресно проучване на американската телевизия Си Ен Ен, оповестено малко след дебата.

По данни от допитване на института "Ю Гов" 54% от анкетираните са казали, че Харис е победила, докато едва 31% са посочили Тръмп за победител.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2971 5

Коментари 5

Добави коментар
баба гицка

2024.09.13 | 07:53

5
Бих духал безплатно на най великия президент на кочината сащ, ако ми разреши моя интимен приятел Ахмед Муса.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

2024.09.13 | 07:53

4
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!
баба гицка

2024.09.13 | 07:33

3
страхливец, клоун
Acxa

2024.09.13 | 07:26

1
Kolko hitri bre kak iskat da go pecakat
божинката

2024.09.13 | 07:32

2
нещастен тромпет,ти сам се прецака

Добави коментар

Водещи новини