Проф. Любомир Топалов: Камала Харис се възползва от болния нарцисизъм на Тръмп и го подхлъзна

  • 11 септември 2024 18:01

  • 777
  • 2
Проф. Любомир Топалов: Камала Харис се възползва от болния нарцисизъм на Тръмп и го подхлъзна
© gettyimages

Дебатът между Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския и Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. бе уникален в много отношения. На първо място и двамата съперници са добре познати от ролите им в Белия дом. От друга страна повечето от избирателите не знаят къде стои Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. по отношение на икономиката. Двамата претенденти никога не бяха се срещали лице в лице и бе интересно да се види как Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. ще се справи с личностните атаки на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Това заяви преподавателят по политология и международни отношения от Бостънския Колеж проф. Любомир Топалов в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

Харис предизвика Тръмп по темата за войната в Украйна. Тя се опита да прехвърли върху него вината, че Путин не е бил озаптен навреме. Тръмп каза, че добре познава президентите Зеленски и Путин и ако той е президент ще опита да постигне мир. Харис отвърна, че ако той бе президент на САЩ, сега Путин щеше да седи в Киев и да гледа към следващата си цел, заяви Топалов.

Не разбрахме какво мислят двамата претенденти за Белия дом за войната в Близкия Изток, каза анализаторът.

Мартин Табаков: Харис победи Тръмп на дебата

„Този болен нарцисизъм на Тръмп успя да надделее и Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. успя да го подхлъзне по темата с мигрантите. Той се насочи към една история, която не е истина, за това, че хаитяни ядат домашни любимци. Това го постави в много лоша светлина. Тръмп говореше като пред своя публика, вместо към независимите и по-младите. Това беше моментът, който той можеше да използва темата за емиграцията и да нападне Камала ХарисКамала ХарисКамала Харис е родена на 20 октомври 1964 година в Оукланд, САЩ, в семейство на имигранти. с това, че политиката през последните три години не беше добра, но не го направи“, смята международният анализатор.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
777 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ха ха ха!

2024.09.11 | 19:48

2
Ха ха ховицата харис лъзнала Тръмп, според нашенския смахнат, но добре платен от Козяк професоррр! А то май обратното беше ...)))
не разбирам само

2024.09.11 | 19:29

1
що на нас ни се излива тая либерална пропаганда все едно ние ще гласуваме хаха то е ясно, че който не следва либералните наративи му бият шута и нема заплатка или грантче

Добави коментар

Водещи новини