Канада скъса отношенията си с Иран

  • 07 септември 2012 19:11

  • 1475
  • 9
Канада скъса отношенията си с Иран
©

Канада обяви, че е закрила посолството си в Иран.

В същото време дипломатите на Иран имат 5 дни срок да напуснат канадската територия, съобщават световните агенции, позовавайки се на външния министър на Канада Джон Бърд.

Иранското правителство е най-сериозната заплаха за мира и сигурността в момента, се казва в изявлението на външното ведомство на Канада.

Джон Бърд обвинява също така Техеран за доставката на оръжия и боеприпаси за Сирия, както и за разработваната ядрена програма, която е заплаха за целия свят.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1475 9

Коментари 9

Добави коментар
против великите!

2012.09.23 | 00:05

9
нормално е да искат хората да живеят както си искат! както и северна корея имат си бомби никой не ги закача! все пак и другите това правят! израел защо има ядрена програма!!! ей тапаци! на иран това е единствения коз който и е останал преди да я налазят великите смукачи кат сащ и израел,престанете да пишете глупусти бе! разберете най накрая че тези действия в близкия изток поддържат ДОЛАРА скъп!защото нефта който се върти там се продава в долари! за теа дет не са се сетили да се наведът и да се хванат за пръстите на краката,и да чакат! хехе Великите
Светът на лудите

2012.09.10 | 23:31

8
Много познавачи на Иран, Русия, Китай и САЩ се пръкнаха тука. Браво! Можем институт да открием по всякакви логии. Да но морето не е до колене. Иран е по-скоро непознат, отколкото лош. Русия е махмурлия. Китай е подозрително дружелюбен и голям, а щатите си нямат Господ и им се е завил свят от високото. Лошото е, че всички ръмжат и се готвят за война. ПОСЛЕДНАТА ВОЙНА!

2012.09.10 | 09:25

3
Само да минат изборите и иран си отива.
Сашо

2012.09.10 | 17:14

7
Дали Иран си отива или САЩ ще видим. Не забравяй, че зад Иран седят Китай и Русия.
Другите ще се оправят ние да му мислим

2012.09.10 | 09:27

4
На Иран отдавна им е време да залязат и на Северна Корея също но там има надежда да се разминат нещата ако се решат на реформи в стил Китай ще отърват кожата ! Всички соц държави колкото и да са големи накрая клякат както са големи и силни и с големи претенции !

2012.09.10 | 17:13

6
Театър.Нали пак от иранския и венецуелския петрол ще купуват,няма къде да бягат.
Няма нищо страшно споко !!!

2012.09.10 | 09:28

5
Всички смешки на Ванга и на Нострадамус са за лековерните и наивните за края на света за трета световна война за загуба на САЩ и т. н. Приказки за балами !
Иранците ще гризнат дръвцето ако САЩ ги нападнат

2012.09.08 | 14:43

2
Всичкото един фокус мокус САЩ ще ги прегазят като цунами АЕЦ Фукушима ! И има малко повече екшън първите десетина дни и после ще гледаме документално кино как наши смели драскачи съчустват на Иран без да коментират простотиите му и фалшивите му амбиции ! И после вероятно ще има бунтове за храна и провизии от обикновенните иранци вероятно САЩ и ЕС ще изпратят помощ примерно до границата с Турция, Грузия или Армения ! Ще им построят китни палаткови лагери както за сирийците и след една година ще е всичко по старому !

2012.09.08 | 11:51

1
В Аляска и в Северна Канада под водите на Северният Ледовит океан има доста петрол и газ има мораториум за добиване който още не е изтекъл иначе до сега да са забравили и за Иран и за Арабите като цяло ! Просто в САЩ природозащитниците са доста влиятелни и не се хваща всеки да се занимава със тях !

Добави коментар

Водещи новини