Мъртва жена изкара 2 часа в чувал за трупове в моргата, а после се съживи

  • 30 юли 2024 11:13

  • 3826
  • 0
Мъртва жена изкара 2 часа в чувал за трупове в моргата, а после се съживи
© gettyimages

Пенсионерка от САЩ, която беше обявена за мъртва, се оказа жива, след като беше откарана в моргата.  

82-годишната Джанет Балдучи беше приета в центъра за рехабилитация и медицински сестри Water's Edge извън Ню Йорк, след като претърпя неочаквано нараняване при падане през август 2022 г.

Възрастната жена се чувстваше добре през първите няколко месеца, но в края на есента състоянието й започна да се влошава: тя загуби апетита си и разви хронична умора.

На 3 февруари 2023 г. медицинска сестра откри, че Балдучи е в безсъзнание и не реагира на външни стимули. Жената оцеля през нощта, но на сутринта на 4 февруари медицинската сестра не успя да напипа пулса й и заключи, че Балдучи е починала.

Пенсионерката била подготвена за транспортиране и поставена в чувал за трупове. Тя изкара там два часа, когато персоналът на моргата откри, че Балдучи диша и има сърцебиене. След като жената се „съживи“, тя беше спешно хоспитализирана. Оказа се, че има дълбока венозна тромбоза, което е причината за лошото й  здраве. След хоспитализацията жената е живяла по-малко от ден, пише zdrave.to.

Двойка е открита мъртва при опит да пресече Атлантическия океан с лодка

Сега синовете на Балдучи заведоха дело срещу старческия дом, обвинявайки ръководството и персонала в небрежност и пренебрежение към пациентите. Те смятат, че майка им е щяла да живее по-дълго, ако е получила помощ навреме.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
3826 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини