Спонсор №1 на демократите в САЩ: На Джо Байдън му остават няколко дни

  • 04 юли 2024 17:50

  • 8422
  • 4
Спонсор №1 на демократите в САЩ: На Джо Байдън му остават няколко дни
© Getty images (архив)

"На американския президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в му остават няколко дни, за да реши дали да продължи да участва в изборите за държавен глава или да се откаже", това заяви спонсор номер едно на Демократическата партия и собственик на финансовата компания Signum Global Advisors Чарлз Майерс, предаде агенция "Блумбърг".


"Мисля, че стопанинът на Белия дом трябва да вземе решението и да се откаже от вота в рамките на 4-5 дена. Според мен ние нямаме време да чакаме до 19-22 август (за когато е насрочен форумът на Демократическата партия, който трябва да потвърди или отхвърли кандидатурата на Байдън)", каза още той.

По думите на Майерс: Най-вероятно мнозинството от демократите за пореден път ще призове Байдън да сложи край на участието си в надпреварата. Ако той откаже, аз не изключвам да гласуват срещу него и да го отстранят от изборния процес. Положението на Демократическата партия не е никак розово. Това сочат данните от проучванията на общественото мнение и за изборите за президент, и за Камарата на представителите, и за Сената (долната и горната камари на парламента във Вашингтон).

Доналд Тръмп води пред Джо Байдън според нови проучвания

"Както виждам, сред демократите вече се чуват все по-силни гласове за оттегляне на Байдън, което да спаси партията от историческо поражение", каза още бизнесменът.

Екипът на novini.bg припомня, на 5 ноември гражданите на САЩ освен за държавен глава ще избират 435-мата представители в Камарата 33-ма от 100-те сенатори.

Настоящият президент се представи много неубедително по време на първия телевизионен дебат с основния си съперник и бивш държавен глава на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Неуспехът стана повод за искания Байдън да се откаже от надпреварата за Белия дом.

Провалът поднови спекулациите относно влошеното здравословно състояние на Байдън.

"Вчера президентът по време на среща с предриемачи в Белия дом каза, че е минал през медицински прегледи и че заяви  му е добро", предаде Би Би Си.

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8422 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.07.04 | 19:53

4
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Супер си е Бай Пън :)

2024.07.04 | 19:07

3
О.сира и Хамерика и Ус.раина :)
USA voinik

2024.07.04 | 18:34

2
Saplata 3.500$ sa 8 godini Predvaritelno Pass 1br
INDIA Boga

2024.07.04 | 18:32

1
77 godini glasuvat!!!

Добави коментар

Водещи новини