Порнозвездата Сторми Даниелс насъсква Мелания да се раздели с Доналд Тръмп, защото е "престъпник"

  • 03 юни 2024 17:11

  • 1096
  • 5
Порнозвездата Сторми Даниелс насъсква Мелания да се раздели с Доналд Тръмп, защото е "престъпник"
© Getty Images, архив

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп заяви, че съпругата му Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил е приела съдебния процес и присъдата му "изключително тежко".

На 31 май Тръмп беше обявен за виновен по всички 34 обвинения срещу него за това, че е фалшифицирал документи, за да плаща на бившата порнозвезда Сторми Даниълс по време на кампанията за президентските избори през 2016 г. Тя е трябвало "да си мълчи" за отношенията помежду им. Бившата първа дама не беше видяна в съда по време на целия наказателен процес срещу съпруга си Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, което предизвика вълна от въпроси в социалните мрежи.

Къде е Мелания Тръмп?

Тръмп обяви, че ще обжалва решението на съда. Самият той категорично отрича обвиненията и определя процеса срещу себе си като фалшифициран и политически мотивиран, отбелязва Би Би Си.

В интервю за Fox News през почивните дни бившият президент се зарече, че успехът на предстоящите през ноември избори в САЩ ще бъде неговото "отмъщение". Очаква се присъдата му да бъде окончателно произнесена на 11 юли. Тогава Тръмп ще обжалва.

Сторми Даниелс разказа какви ги е вършил Тръмп в леглото с нея: След това бях като разглобена

Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил трудно понесла подробностите, разкрити покрай делото, за това как Тръмп посрещнал Сторми Даниълс по копринена пижама в хотелската си стая. Според показанията на Даниълс, Тръмп не носел презерватив по време на половия акт. Бившата порнозвезда твърди още, че Мелания и Доналд Тръмп спят в отделни легла.

Междувременно Сторми Даниълс насърчи Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил да се раздели със 77-годишния си съпруг, защото той е "престъпник", пише британската медия Daily Mail.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1096 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.06.04 | 05:11

5
ПРОСТО ЩЕ Я СМЕЛЯ ЖИВА НА КАЙМА :)

2024.06.03 | 20:07

4
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.03 | 17:21

1
Не "престъпник", а престъпник, при това вече осъден от 12 съде.бни заседатели.
ПУКНИ М Ъ Р Ш ООООООООООО

2024.06.03 | 17:26

2
ЛАПАЙ ЦИГАНСКИ УЙОВЕ КАТИЛА , ТИ СЪЩО СИ ЛЕЖАЛ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР МЪРШО ИБАНА.

Добави коментар

Водещи новини