Къде е Мелания Тръмп?

  • 30 май 2024 14:04

  • 1348
  • 0
Къде е Мелания Тръмп?
© Getty Images, архив

Въпроси относно местонахождението на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил заляха социалните медии, след като бившата първа дама не беше видяна в съда по време на целия наказателен процес срещу съпруга си Доналд Тръмп по обвинения, че е "купил" мълчанието на порноактрисата Сторми Даниълс за тяхна връзка.

Докато защитата изнасяше заключителни аргументи в наказателния съд в Манхатън във вторник, три от петте деца на бившия президент присъстваха и седяха на първия ред: Доналд младши, Ерик и Тифани Тръмп. Въпреки това, както при останалата част от продължилия седмици процес, Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил не бе забелязана никъде.

Доналд Тръмп пледира невинен по 34 престъпления за фалшифициране на бизнес записи във връзка с така наречените "тайни пари", които той е уредил на тогавашния си адвокат Майкъл Коен, за да плати на Даниелс да запази предполагаемата афера, която е имала с бившия президент преди изборите през 2016 г. Парите бяха посочени в регистрите на компанията на Доналд Тръмп като „юридически такси", което прокурорите предполагат, че е част от незаконен опит да се повлияе на резултата от надпреварата през 2016 г. Доналд Тръмп призна, че е възстановил 130 000 долара на Коен, но отхвърли всички обвинения в неправомерни действия, като каза, че процесът е част от политически лов на вещици, целящ да провали кандидатурата му за нов мандат в Белия дом.

С приключването на процеса във вторник бяха разпространени видеозаписи на членове на семейството на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, които стоят пред сградата на съда преди съдебното заседание за деня. И макар да беше отбелязано, че той има на своя страна три от децата си, които да се присъединят към екипа му от поддръжници, бяха повдигнати въпроси относно Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил.

Бившият старши изпълнителен директор на NBC Майк Сингтън публикува в "X" кадри от разпита на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, докато влиза в съда. Към момента на публикуване видеото е събрало повече от 400 000 гледания. Надписвайки кадрите, Сингтън написа: „Докато Тифани Тръмп, Ерик Тръмп, Лара Тръмп и Дон младши стоят зад Доналд Тръмп в съдебната палата днес, репортер извиква очевидния въпрос: „Къде е Мелания?"

Кадър: Getty Images

"Но къде е Мелания?", попитаха и потребители на "X" в отговор, повтаряйки поток от подобни формулирани съобщения, които доминираха.

Рон Филипковски, бивш федерален прокурор и чест критик на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, също се включи в акцията, като написа: "Къде е Мелания?"

Отсъствието на бившата първа дама от процеса ѝ спести изслушването на показанията на Сторми Даниелс, по време на които тя сподели подробности за предполагаемата си сексуална среща с Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския. Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, твърди, че срещата се е състояла през 2006 г., една година след като Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил се омъжи за тогавашния магнат на недвижими имоти.

Сторми Даниелс разказа какви ги е вършил Тръмп в леглото с нея: След това бях като разглобена

Въпреки че отсъстваше от съдебната зала, Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил от време на време беше снимана със съпруга си през последните месеци. Бившата манекенка и нейният съпруг присъстваха на дипломирането на 18-годишния си син Барън в Палм Бийч, Флорида, на 17 май.

През последните няколко месеца Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил до голяма степен избягваше да прави публични изяви, ход, който предизвика въпроси, тъй като съпругът ѝ увеличи усилията си да осигури републиканската президентска номинация.

Бившата приятелка и помощник на Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил Стефани Уинстън Уолкоф каза пред CNN по-рано през май, че не вярва, че тя ще присъства на процеса.

„Мелания си е Мелания", каза Уинстън Уолкоф, който беше силно критичен към Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил през годините. „Мисля, че можете да почувствате това унижение, без да се налага да се поставяте пред камерите", добави тя. „Всичко, което Мелания прави, е инсценировка."

Най-голямата дъщеря на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, Иванка Тръмп, също отсъства значително от съдебната палата по време на процеса и не се е произнесла публично по въпроса, пише Vesti.bg.

Въпреки това, източник, запознат със ситуацията, каза на Newsweek през април, че Иванка Тръмп – която е била старши съветник на баща си заедно със съпруга си Джаред Къшнър по време на неговия мандат – е общувала с Доналд Тръмп и „остава като подкрепяща както винаги."

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1348 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини