Заради откраднат телефон: Трима палят грешна къща, загива петлченно семейство

  • 27 май 2024 12:40

  • 6041
  • 3
Заради откраднат телефон: Трима палят грешна къща, загива петлченно семейство
© Туитър

Петчленно семейство загива в американския град Денвър, щата Колорадо, в заговор за отмъщение. През 2020 г. 16-годишният тогава Кевин Буи чрез приложение проследява откраднатия си мобилен телефон.

Приложението обаче показва грешна локация - дома на семейство Диол. А Кевин и двама негови съучастници - тогава на 14 и 16 години, планират огромен палеж.

Тримата тийнейджъри нахлуват в къщата на сенегалското семейство Диол през нощта, разливат бензин върху голяма площа и предизвикват пожар, който бързо обхваще сградата. Семейството е изненадано от огъня в в съня си.

В пламъците загиват трима млади души – на 23, 25 и 29 години, и две деца – едното е на шест месеца, а другото е на по-малко от две години, предава бТВ.

Трима души скачат от горния етаж на сградата и оцеляват със счупени кости.

Двама от тримата подпалвачи вече са осъдени. 18-годишният Дилън се признава за виновен за предумишлено убийство през 2023 г. Той е осъден на десет години затвор

Процесът срещу 19-годишния вече Гавин Сиймор приключва през март тази година. Той също се признава за виновен и сключва сделка с прокурора. За него се предвиждат между 16 и 40 години затвор. Гавин се извинява публично – „Не минава и миг, в който да не изпитвам изключителна вина и разкаяние за действията си”, казва той. Но въпреки признанията си получава максималната присъда.

Четирима загинаха и десетки бяха ранени в Перу след сблъсък между влак и автобус

Кевин Буи също прави самопризнания. Той е определен за подбудител на групата и може да получи 60 години затвор.

„Това е най-лошото и безсмислено разследване на убийство, което някога съм водил“, казва един от разследващите. Присъдата на Кевин ще бъде произнесена на 2 юли тази година.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6041 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.27 | 16:18

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
4

2024.05.27 | 13:14

1
"Американска мечта..."

2024.05.27 | 13:34

2
Виж ноеините от родната ти рассия, късопишко говнояден. Там не ги и съдат такива, а сенразхождат на свобода.

Добави коментар

Водещи новини