Републиканците стягат конгрес във Флорида

  • 27 август 2012 08:09

  • 447
  • 0
Републиканците стягат конгрес във Флорида
©

Днес се открива националният конгрес на Републиканската партия на САЩ, на който Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на ще бъде официално номиниран за кандидат- президент. Събитието ще се проведе в град Тампа, щата Флорида.

Организацията на конгреса бе затруднена заради лошото време във Флорида. Във форума на републиканците участват 2286 делегати и 2125 техни заместници от всички американски щати. За конгреса са се акредитирали и 15 хиляди журналисти. Движението "Окупирай" съобщи, че кортеж от автомобили на негови протестиращи ще пристигне в Тампа, където ще има протести всеки ден, докато трае конгреса.

Републиканците се събират 11 седмици преди изборите, които са насрочени за 6 ноември. Въпреки стотиците милиони долари, вложени в предизборната кампания, Мит РомниМит Ромни Уилръд Мит Ромни е американски бизнесмен и политик от Републиканската партия. Губернатор на засега не успява да изпревари настоящия президент Барак Обама. Последните допитвания показват, че бившият бизнесмен и бивш губернатор на Масачузетс се радва на подкрепата на между 39-47% от анкетираните, а Обама на 46-52%.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
447 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини