Лекарят на Тръмп казва, че бившият президент е в "отлично здраве" и че дори е свалил няколко килограма

  • 21 ноември 2023 10:15

  • 356
  • 1
Лекарят на Тръмп казва, че бившият президент е в "отлично здраве" и че дори е свалил няколко килограма
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е в "отлично здраве" и "ще продължи да се радва на здравословен и активен начин на живот в продължение на много години", се казва в публикувано вчера становище на лекаря на бившия американски президент, цитирано от Ройтерс.

Седемдесет и седем годишният Тръмп публикува становището в профила си в социалната мрежа "Трут соушъл" (Truth Social), на рождения ден на действащия американски президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в. Вчера Байдън навърши 81 години.

Темата за здравословното състояние на Байдън и Тръмп се радва на засилено медийно внимание, като бъде взет предвид фактът, че и двамата имат амбиции да се явят на президентските избори в САЩ догодина. Демократът Байдън вече обяви, че планира да се кандидатира отново за президентския пост, а Тръмп понастоящем води в надпреварата за президентската номинация на Републиканската партия, пише БТА.

Екипът на Тръмп използва изкуствен интелект, за да „подбере армия“ от лоялни служители за „безпрецедентна концентрация на властта“

"Президентът Тръмп сваля килограми чрез подобрена диета и продължителна физическа активност всеки ден, като същевременно поддържа строг график", се казва в публикуваното от Тръмп лекарско становище.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
356 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.11.21 | 10:43

1
И двамата ще го харесате! Абсолютно нови възможности в секса, независимо от възрастта. Това е много готино нещо, веднъж опитате ли го, никога няма да съжалявате -------> mub.me/bluex

Добави коментар

Водещи новини