Излязоха първите резултати от токсикологичния анализ на Матю Пери

  • 01 ноември 2023 13:08

  • 9418
  • 2
Излязоха първите резултати от токсикологичния анализ на Матю Пери
© Getty Images (архив)
Слушай новината Слушай новината

Излязоха предварителните резултати от токсикологичния анализ на починалия в събота актьор от „Приятели“ Матю Пери. От тях става ясно, че смъртта му не е настъпила в резултат на свръхдоза.

Източници от полицията разкриха пред сайта TMZ, че в резултат от взетите проби не са били открити следи от фентанил или метамфетамин в организма на Пери.

Тялото на Матю Пери не е престояло дълго в джакузито

Въпреки това продължава провеждането на по-задълбочени тестове, за да се установи дали в тялото на актьора няма друг тип наркотици и дали лекарствата, които е приемал, са били дозирани правилно.

Окончателните резултатите ще бъдат готови след 4 или 6 месеца, като едва тогава съдебният лекар ще оповести официалната причина за смъртта на Матю Пери, информира 20minutos.

Последвайте канала на

Владимир Василев
9418 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.11.01 | 16:15

2
Стига с този Матьо Пери!Тече сериозен конфликт между Израел и Палестина.За това -нищо.Българинът много се вълнува за Пери-не спим,не ядем.Ставате смешни.

2023.11.01 | 14:28

1
Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> mub.me/neoix

Добави коментар

Водещи новини