Тръмп твърди, че е възможна ядрена война с Русия

  • 20 юни 2023 06:59

  • 1968
  • 0
Тръмп твърди, че е възможна ядрена война с Русия
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Бившият президент на Съединените щати Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в интервю за Fox News отново изрази убеждението си, че Русия нямаше да нахлуе в Украйна през февруари 2022 г., ако той беше останал на поста си, като изрази още повече загриженост относно възможността за ядрена война с Русия с президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в Белия дом.

Тръмп също така заяви, че е в добри отношения както с руския президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975, така и с украинския президент Володимир ЗеленскиВолодимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога, като добави, че според него е можел да спре конфликта между Москва и Киев в рамките на 24 часа.

Бившият президент на Съединените американски щати Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви пред Fox News, че ако спечели президентския пост през 2024 г., няма да се съобразява с членовете на семейството си при съставянето на изпълнителната власт, пише news.bg.

Отношенията между САЩ и Китай са поели в правилната посока, каза Байдън

Тръмп открои дъщеря си Иванка Тръмп, съпруга ѝ Джаред Къшнър и сина си Доналд Тръмп-младши, наред с други, когато заяви, че те няма да бъдат част от персонала на Белия дом, тъй като "не би ги подложил отново на това".

Тръмп заяви, че решението му е в отговор на това, че по време на предишния му мандат е бил обект на обвинения и импийчмънт, и че невключването на членове на семейството му в администрацията ще помогне за облекчаване на потенциалните правни предизвикателства, пред които могат да бъдат изправени.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1968 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини