Бен Афлек и Мат Деймън разкритикуваха Доналд Тръмп

  • 13 юни 2023 09:38

  • 664
  • 2
Бен Афлек и Мат Деймън разкритикуваха Доналд Тръмп
© Getty Images

Да използваш монолог от филма "Въздушния" ("Air"), за да рекламираш кандидат-президентската си кампания през 2024 г.? Това е нарушение, ако питате звездите Бен Афлек и Мат Деймън, съобщава ДПА.

Дългогодишните колеги и съоснователи на продуцентска компания "Артистс екуити" (Artists Equity) реагираха, след като Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския използва аудиозапис от продукцията им в реклама за президентската си кандидатура през 2024 г. 

В изявление пред "Таймс" продуцентската компания разкритикува Тръмп, който не е поискал разрешение да използва фрагменти от "Въздушния".

"Не сме знаели, не сме давали съгласие и не одобряваме кадри или аудио от "Въздушния" да бъдат използвани в кампанията на Тръмп като политическа реклама или за каквато и да е друга употреба", заявиха от "Артистс екуити" .

Спорният клип беше публикуван в профила на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския в социалната мрежа Трут (Truth) в петък.

Филмът "Въздушния", режисиран от Афлек и представен през март, разказва за създаването на спортните обувки "Air Jordan" на компанията "Найки". В продукцията Сони Вакаро, в чиято роля е Деймън, говори за пари, наследство и величие, за да мотивира баскетболната звезда Майкъл Джордан да стане лице на марката.

В спорната рекламата вдъхновяващите реплики озвучават кадри с кандидат-президента на САЩ в забавен каданс.

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, на когото преди дни бяха повдигнати 37 федерални обвинения, в миналото също използва без разрешение авторски произведения, за да популяризира кандидат-президентската си кампания.

Тръмп засили нападките си срещу министерството на правосъдието

През 2020 г. Нийл Йънг съди милиардера за това, че е използвал музиката му, за да популяризира "кампания на невежество и омраза".  Сред другите музиканти, които разкритикуваха Тръмп за това, че е пускал техни месни на митингите си без одобрение, са Адел, "Аеросмит", "Куин" и "Ролинг стоунс".

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския заяви, че ще се кандидатира за президентските избори в САЩ догодина още през ноември 2022 г. Настоящият държавен глава Джо Байдън обяви официално кандидатурата си за преизбиране през 2024 г. през април, припомня ДПА. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
664 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ха,ха,ха

2023.06.13 | 09:56

1
НОВИНИ БГ= ПИК

2023.06.13 | 12:14

2
ха,ха,ха = говнояд

Добави коментар

Водещи новини