Баща на 6 деца отрови любящата си съпруга, заради любовницата

  • 28 март 2023 12:52

  • 1156
  • 0
Баща на 6 деца отрови любящата си съпруга, заради любовницата
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

45-годишен зъболекар от американския щат Колорадо отрови жена си в опит да започне нов живот с любовницата си, пише The Daily Beast.

На 15 март тази година Джеймс Крейг закарал съпругата си в болницата. Анджела се оплаквала от световъртеж и силно главоболие и скоро състоянието й започнало бързо да се влошава. Лекарите я поставили на изкуствена белодробна вентилация, но мерките им не помогнали и много скоро американката изпаднала в мозъчна смърт. 

Дни преди престъплението Джеймс проучил в интернет какви отрови могат да убият човек, без да оставят следи. Купил е арсен, цианид и олеандрин, а след това започнал да добавя цианида към протеиновия шейк на жена си.

Вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата му

Един от колегите му случайно видял съдържанието на пакета и предположил, че симптомите на Анджела може да са свързани с химическо отравяне. Той споделил прозренията си с бизнес партньора на Джеймс и скоро болничният персонал разбрал, че вероятно пациентката е отровена.  

В хода на започналото разследване е установено, че Анджела е била отровена. Мъжът й е задържан и в момента се намира в ареста по обвинения в убийство. Разследването е разкрило още, че Джеймс е имал любовница, живееща в град Денвър, Колорадо. А докато съпругата му е умирала в болницата, той е бил при нея. Предполага се, че зъболекарят е убил жена си, за да започне нов живот с нея. Все още не е ясно как Крейг се е запознал с Карин Кейн  – успешен ортодонт и майка на две деца. Най-вероятно двамата са присъствали на едни и същи регионални дентални конференции и събития.

Отбелязва се, че Джеймс и Анджела са имали сериозни проблеми в брака си. Мъжът имал многобройни афери, от тийнейджър бил пристрастен към порнографията. На всичкото отгоре бил пред фалит и зад гърба си вече имал един опит да отрови съпругата си. 

Такова грациозно отмъщение заради изневяра може да спретне само Агата Кристи! Свидетел твърди, че в миналото Джеймс е направил опит за самоубийство и е дрогирал Анджела, за да й попречи да го спаси.  Приятел на семейство Крейг казва, че Анджела е била невероятен човек, прекрасна майка и любяща съпруга, която винаги е подкрепяла мъжа си. Двойката има шест деца, пише "Блиц".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1156 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини