Байдън озадачи: Пита дали починала преди два месеца републиканка присъства в залата

  • 29 септември 2022 10:53

  • 21212
  • 17
Байдън озадачи: Пита дали починала преди два месеца републиканка присъства в залата
© Getty Images (архив)

Президентът на САЩ Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в смути в сряда присъстващите на мероприятие в Белия дом, след като по време на свое изявление попита дали в залата е Джаки Валорски – републиканка от Конгреса, която почина през август.

,,Джаки, тук ли си? Къде е Джаки? Трябваше да е тук'', каза за изненада на присъстващите 79-годишният Байдън.

Джо Байдън обяви, че има рак, от Белия дом побързаха да го коригират

Републиканката, която представляваше щата Индиана, загина преди около два месеца в автомобилна катастрофа. Тя бе инициатор на проектозакон за учредяването на фонд за 8 млрд. долара, който да разреши проблемите с глада в САЩ до 2030 г.

Байдън и съпругата бяха едни от първите, които поднесоха своите съболезнования на близките на Валорски след трагичния инцидент, припомня 20minutos.

Последвайте канала на

Владимир Василев
21212 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 11:47

3
Горкият, стар е вече. За щастие има силна дясна ръка - Камила Харис, която при нужда може винаги да поеме щафетата и да срита още Путлерофашистки задници! :)
Няма как, да не си соросоиден трол-педал

2022.09.29 | 13:56

17
И, ДА НЕ СИ БОЛЕН ОТ АЛЦХАИМЕР ОЛИГОФРЕН. ЛЕЧЕНИЕ Е НЕВЪЗМОЖНО И БЕЗСМИСЛЕНО.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:41

15
В резултат на Харковското поражение отношението към Пу по време на срещата на Шанхайската организация за сътрудничество (ШОС) в Самарканд от страна на Китай, Индия, Турция и централноазиатските участници беше унизително. Накараха го да ги чака за срещите, а той се налагаше да се обяснява, че „разбирал тяхната загриженост и смятал да приключи с войната скоро, ама Зеленски не искал мир.“ Личеше си, че стопаните в ШОС вече са Китай и Индия. Индийският премиер Моди ясно му каза, че сега не е време за войни. Китайският комунист Си мръщи вежди, защото се надяваше Пу да победи НАТО в Украйна и той бързо да се заеме с Тайван. Сега той се чувства излъган и ще трябва да се задоволи само с отслабена Русия като суровинен васал.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:40

14
Най-важният резултат от успешната контраофанзива при Харков е, че вече почти няма западен политик, който да си мисли, че бункерният Пу ще победи. Всички се убедиха, че украинската армия и народ са способни да изтласкат агресорите. И за да осигурят победата на Украйна, трябва да продължат да изпращат модерно оръжие в количества и в период, колкото са необходими. В момента Украйна, която не е членка на НАТО, има най-мощната и боеспособна армия в Европа, с натрупан боеви опит по стандартите на НАТО и добро западно въоръжение. И е готова да даде живота си за независимостта на страната. Без да е член на НАТО, тя вече е най-важния съюзник на САЩ в Европа.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:40

13
2. ОТЗВУК ОТ ПОРАЖЕНИЕТО КРАЙ ХАРКОВ. МИТЪТ ЗА ВЕЛИКАТА РУСКА АРМИЯ РУХНА. УНИЖЕНИЕТО НА ПУТИН В САМАРКАНД. С години кремълската пропаганда създаваше вътре в Русия и навън по света мита за мощната и непобедима руска армия със свръхмодерно оръжие, водена от решителния и хитър мачо Пу. След провала при Киев и пробива около Харков този мит рухна. Моралният дух на войската е много нисък. Те не знаят защо са там. Никой не иска да умира и си плюят на петите при първа възможност. Кадровият състав е неподготвен, набиран от бедните периферни райони на страната, привлечен с обещания за милиони рубли компенсации за роднините при смърт. Очевидно военно-промишленият комплекс е в плачевно състояние. Вече разчитат на севернокорейски боеприпаси и ирански дронове. Стара и небоеспособна техника, генерали със съветски манталитет и методи на командване от 80-те години. Това е прехвалената руска армия.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:40

12
Знае ли какво да прави Пу или нещата са извън контрол? Никога не трябва да се забравя, че неговият криминален режим е пряко свързан с петербургските кагебисти и престъпници от 90-те години. Те дойдоха на власт в 1999 г. с терор и война срещу своя народ и са готови на всичко, за да запазят властта, натрупаното състояние и живота си. Пу е един патологичен страхливец с типичния за фуражките инстинкт за самосъхранение. Може да се прави на безумец и страшен, но всъщност е един самовлюбен комплексиран самотник в бункер, който трепери от страх да не бъде свален или убит от своите. За съжаление, за него и обкръжението му чуждият живот и страдание нямат никаква стойност. Затова, за да бъде неутрализиран, той лично трябва да бъде „информиран“, че ако продължава войната, краят му е сигурен, а неговото обкръжение трябва да осъзнае безперспективността и безсмислието на тази война. Тези хора разбират само от езика на силата и от шума на банкнотите.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:40

11
Днес войната е в началото на стратегически прелом. Условията за победа на Украйна на бойното поле са налице. Само с 6 хиляди украински войници бе извършено светкавично контранастъпление и освободени няколко хиляди квадратни километра от североизтока на Украйна, почти целия Харковски район. Орките от изюмовската група войски, които бяха успешно дезинформирани, че главният удар ще бъде на юг около Херсон, бяха отслабили отбраната на североизток и се наложи десетина хиляди да бягат като мишки, изоставяйки голямо количество тежка бронирана и артилерийска техника и боеприпаси. За да успее този брилянтно замислен и успешно изпълнен план чрез едновременно настъпление с модерно западно оръжие в две направления на североизток, бяха използвани с помощта на американски и британски съветници компютърно моделиране и сателитно разузнаване на слабите места на руската отбрана и осъществен въздушен мост за спешна доставка на оръжие и боеприпаси на бойното поле.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:40

10
Настъпи есента. Продължава епичната битка между Доброто и Злото. Моят скромен анализ за събитията през седмия месец от войната. 1. ПРЕЛОМ ВЪВ ВОЙНАТА. Вече е сигурно, че Върколакът Пу не може да спечели войната. Всъщност той я загуби още първата седмица, след като не успя да превземе Киев. Президентът Зеленски не се уплаши, а доблестната украинска армия пое нещата в свои ръце. Западът се стресна, засрами и не се примири както след анексията на Крим в 2014 г. От този момент Пу вече беше обречен.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2022.09.29 | 12:22

6
Ако Камала Харис поене щафетата, такава помощ ще прати на Украинците, че Путлерофашистите ще се чудят как да спират американските ракети HIMARS и умни снаряди :)

2022.09.29 | 12:16

4
Ще поеме на някого оная работа с дясната ръка

2022.09.29 | 12:53

16
До 4. Малоумник и лечението ти е твърде закъсняло за теб.

2022.09.29 | 12:37

9
При американците и англичаните въобще не е ясно кой е жив и кой не е. Путин го водят от шест месеца за починл.
Е, и?

2022.09.29 | 11:45

2
Роналд Рейгън имаше два мандата алцхаймер и никой не разбра - американската система не зависи много от президента си, затова работи добре и като е нефелен.

2022.09.29 | 12:35

8
рони имаше алцхаймер 20 години след края на втория мандат

2022.09.29 | 12:32

7
Пълен кукундел ! Камилата е по - глупава дори от него ! Оглавяват най - идиотската държава , най - престъпната в целия свят !
Бай Дън има запек

2022.09.29 | 12:18

5
Записът е мозъчен!!!И тоя ще бъде изкупителната жертва

2022.09.29 | 10:59

1
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУУУУРВИИИИИ

Добави коментар

Водещи новини